Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DRAG10

Üye
Konular
4
Liste bazı haddini bilmezler çizgiyi aşanlar yüzünden artık güncellenmeyecektir...

" developer ~ @DRAG10 "🤝" collaborator ~ @Syndraxic "

GİTHUB LİNK
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

Son düzenleme:
Herkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım (acaba kimim)
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum bazı player'lerdeki sorunlardan ve listeye hafiflik ve görsel kullanım katması açısından kanal görselleri eklenmemiştir

Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum

drago.gif

GİTHUB LİNK
Kod:

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

drago.gif
Showmax, 360, tv4, htspor, beyaz tv, beinsporhaber, haber kanallari eksik, eklenebilir. Emeğe saygi, yurekten teşekkürler.

Emeklerine sağlık, umarım daha uzun bir listeye ulaşır malum gözümüz doymuyor 😂

Birkaç kanal eklendi (360, TV8 int, beın sports haber, s sport 2, vb.)
Çalışmayan kanallar güncellenendi (bein sports 1 ve 2)
Hâlâ çalışmayan ve eksik kanallar olabilir...
Keyifli seyirler

Birkaç kanal eklendi (360, TV8 int, beın sports haber, s sport 2, vb.)
Çalışmayan kanallar güncellenendi (bein sports 1 ve 2)
Hâlâ çalışmayan ve eksik kanallar olabilir...
Keyifli seyirler
Televizo ya yukledim kanald show now 360 v.s.kanallar açmiyor bilginize atvde dahil.spor kanallari suan aciliyor hafta sonunu bekleyces.yinede elinize salik

Televizo ya yukledim kanald show now 360 v.s.kanallar açmiyor bilginize atvde dahil.spor kanallari suan aciliyor hafta sonunu bekleyces.yinede elinize salik
🤔🤔🤔
Özellikle oraya uyarı yazdım kanallar çalışmadığında bir dakika bekleyin diye direkt yazıyorsunuz...
Screenshot 2025 04 09 19 24 08 051 comottplayottplayScreenshot 2025 04 09 19 24 01 559 comottplayottplayScreenshot 2025 04 09 19 23 52 914 comottplayottplayScreenshot 2025 04 09 19 23 45 367 comottplayottplayScreenshot 2025 04 09 19 25 29 133 comottplayottplay

Son düzenleme:
Arkadaşlar eğer herhangi bir kanalın içerisinde izlediğiniz sırada donma veya hiç açılmama gibi bir durum varsa bir dakika kadar kanalın içinde bekleyin düzelmesi gerekiyor eğer oldu da düzelmedi buradan görüşlerinizi yazarsınız teşekkürler :)

Düşünceniz için çok teşekkür ederim fakat şu anlık ihtiyacım yok geniş bir kaynağa sahibim
fakat aklımda ihtiyacım olduğunda rahatsız etmekten çekinmem 🫢
Hocam IPTV Hesaplarından çektiğiniz kaynaklar 30sn sonrasında kapanıyo yayınlar haberdar edeyim dedim ondan dolayı o kaynaklar kaynak olmuyo… isterseniz o kanalların ayrıca kaynağını verebilirim

Hocam IPTV Hesaplarından çektiğiniz kaynaklar 30sn sonrasında kapanıyo yayınlar haberdar edeyim dedim ondan dolayı o kaynaklar kaynak olmuyo… isterseniz o kanalların ayrıca kaynağını verebilirim
İlk baslarda elimde sağlam kaynaklar vardı kişiye özel sınırlı iptv hesaplarından almıyordum fakat kaynaklarda teknik veya diğer bazı sorunlardan dolayı çalışmamaya başladığı için mecburen bu yöntemi denedim eğer bir sorun olursa dediğim gibi ihtiyaç durumunda rahatsız ederim teşekkürler 🤝
(dm yoluyla dürterim)

Herkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum bazı player'lerdeki sorunlardan ve listeye hafiflik ve görsel kullanım katması açısından kanal görselleri eklenmemiştir

Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum

drago.gif

GİTHUB LİNK
Kod:

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

drago.gif

Paylaşımınız için çok teşekkürler 🌹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri