Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dosya yöneticisi "Googledrive sunucusuna bağlanamıyor." Uyarısı veriyor.Bende de aynısı oldu. REC tvyi tekrar yüklemek istedim. Mi stick kulanıyorum. X-plore dan açınca hiçbir apk uygulamasının olmadığını farkettim.
Android 12 En son geçen hafta kullandım sorun yoktuAndroid sürümünüzle alakalı bir durum olabilir
Ben apkları telefona indiriyorum. Ardından fx içindeki web access'i kullanarak boxa gönderiyorum. Pratik oluyor.
aynı sorun bendede oldu ben google play verilerini sildim ön bellek temizledim sorun çözüldü tekrar hesap ve şifre girmek gerekiyor hesap ve şifre bilgileriniz yoksa denemeyinizDosya yöneticisi "Googledrive sunucusuna bağlanamıyor." Uyarısı veriyor.
Yazdıklarınızı yapmıştım çözüm olmadı.aynı sorun bendede oldu ben google play verilerini sildim ön bellek temizledim sorun çözüldü tekrar hesap ve şifre girmek gerekiyor hesap ve şifre bilgileriniz yoksa denemeyiniz