DNS uyarısı kaldırma nasıl yapılıyor?

yeniceli

Üye
Konular
1
Hayırlı akşamlar, bir sorum olacaktı. TVBox!a kurduğum bazı apklar "reklam engelleyici dns kullanılıyor" yazıp açılmıyor. Jadx ile apk dosyasını açtığımda bu uyarının kaynağını bulamadım. Reklam engelleyici dns uyarısını kapatma konusunda bilgi verebilir misiniz? Böylece hem bazen denk gelen uygunsuz reklamlardan kurtulur, hem tvbox cihazımı virus vs tehlikeden korur, hem belki de biraz apk mantığını kavrarım diye umut ediyorum.
Konuyu yanlış yere açmışsam şimdiden özür dilerim.

Her uygulamanın ayrı bir kod yapısı olur kimisi direkt tek sınıfta iken kimisi extend edilen sınıflarda bulunur yani kodun kaynağını görmeden bir şey söylemem mümkün değil. Hangi uygulama üzerinde deneme yapıyorsunuz ?

cevabınız için teşekkürler. forumda zaten modlusu olan gp ik üzerinde deneme yapıp mantığını anlamaya çalışıyorum. :)

cevabınız için teşekkürler. forumda zaten modlusu olan gp ik üzerinde deneme yapıp mantığını anlamaya çalışıyorum. :)
Dediğim gibi her uygulamada farklı bir yapı vardır gpik uygulamasının da modu bana ait umarım mantığını kavrarsınız :)

Geri