Dns mi ? Vpn mi?

ThePatriot

Üye
Konular
3
Selamın aleyküm arkadaşlar mi tv stick kullanıyorum bu aralar uygulamaların bir çoğu vpn istiyor diye görüyorum ve kanallar açılmıyor.
Sİzce modemden dns değiştirerek veya vpn olarak nasıl sorunsuz izleyebilirim yada aynı şeymi acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Telekom internet ve sadece tv stick uygulamalarım var herhangi özel bişey yok her tavsiyeye açığım
Teşekkürler..

ben çok nadir vpn kullanıyorum vpnsiz kullanmaya bak

yok dns ayarı var herkesin bildiği onu kullan

Yardımcı olurmusun bilmiyorum adres nedir?

Modem modeli nedir ona göre youtube”de dns değiştirme diye sorgula video izliyerek yapabilirsiniz

En hızlı dns var cloudflare biliyorum
1.1.1.1
1.0.0.1

Hangi dns yi girmeliyim hocam onu diyorum piyasada birsürü dns adresi var benim istediğim programların veya m3ulsrı açarken sıkıntı yaşamıyacağım bi adres varsa direk onu yazayım

Hay allah razı olsun abim eyvallah..
reis bunu modem uzeri yaparsan biraz sikinti yasarsin söyle bu duzende wifi uzeri e devler veya bagzi hastanelerde veya banka islemlerinde yurt dışı algiliyor sorun cikariyor bu duzeni en iyisi tv de kullanacaksan tv nin wiffi ayarlarinda yapmandir

reis bunu modem uzeri yaparsan biraz sikinti yasarsin söyle bu duzende wifi uzeri e devler veya bagzi hastanelerde veya banka islemlerinde yurt dışı algiliyor sorun cikariyor bu duzeni en iyisi tv de kullanacaksan tv nin wiffi ayarlarinda yapmandir
Bunu söylemen çok iyi oldu dostum.
Tv derken mi tv stick içinden diyorsun değilmi bu dnsleri tv stick içinden değiştireyim sadece adres doğru dimi
1.1.1.1
1.0.0.1

Geri