Dns Changer

patr0n

Geliştirici
Konular
44
Merhaba değerli forum üyeleri vaktinde geliştirdiğim bir DNS değiştirme programım vardı bugün ihtiyacım olduğu için programı ufak bir şekilde güncelleyerek düzenleme yaptım yine arşiv olarak paylaşıyorum ihtiyacı olan varsa indirip kullanabilir. (Programı fazla geliştirmedim ihtiyacımı karşılasın diyerek geliştirdiğim bir programdır)

Windows 11 denendi çalışıyor.
Windows 10 için denemeye vaktim yoktu.

(Olur da indirirseniz programın kodları yönetici iznine ihtiyaç duyuyor yani DNS değiştirmek için yönetici olarak çalıştırılması gerekiyor bu yüzden virüs uyarısı vs alabilirsiniz bilginize)
1733856674756

@patr0n sesli komut eklenen de gerekirdi. Çoğu zaman lazım olabiliyor imzamdaki durumlardan dolayı.

Şaka gibi birbirimizden habersiz aynı amaçlı program paylaşmışız :)
bu mesajdan sonra kontrol ettim gerçekten öyle olmuş :D Kodladığım programı arşiv niyetinde burada paylaşıyorum eğer yanlış anlaşılmaya sebep olacaksa kaldırabilirim sorun değil :)

sadece düşünce ile kontrol edilecek bir program kodlayacağım yardımcı olur musunuz ? :D
Stephen Hawking ile irtibata geçmekte fayda var. O mağduriyetine rağmen mucizeler başarıyor adam. Acil yayalım ona ulaşsın bu talebiniz 😅

Stephen Hawking ile irtibata geçmekte fayda var. O mağduriyetine rağmen mucizeler başarıyor adam. Acil yayalım ona ulaşsın bu talebiniz 😅
bunun için öncelikle 2017 yılına dönmemiz gerekiyor ve son 1 yılı içerisinde bize yardım edebilecek :D

Oradan bile yardım etmeyeceğini kim bilir 😅 Bir iki medyum tanıdığı olan link atarsa sevinirim.

H
bu mesajdan sonra kontrol ettim gerçekten öyle olmuş :D Kodladığım programı arşiv niyetinde burada paylaşıyorum eğer yanlış anlaşılmaya sebep olacaksa kaldırabilirim sorun değil :)
HAyır tabiki ne sorunu olucak amaç burda bilgi paylaşımı :) nasıl denk getirmişiz ona hayret ettim ben :D

Konu açmadan önce lütfen bir kaç saniye nefes alıp arama yapın @patr0n 😂

aramızda 3 dk var muhtemelen ben o vakitte konuyu açıp düzenliyordum o arada paylaşılmış :D
Ben anlamam arkadaşım pişti olacak kadar değil yarışıyor gibi konu açmışsınız. Biriniz patron biriniz fırtına (ki bence storm olsa daha iyi olurmuş 😅)

Ben anlamam arkadaşım pişti olacak kadar değil yarışıyor gibi konu açmışsınız. Biriniz patron biriniz fırtına (ki bence storm olsa daha iyi olurmuş 😅)
Kesinlikle 3 dakiakadan fazla yoktur. ben açmadan önce yaptım valla aramayı :D Strom konusuda ise bi harf yerini değiştirdim epey bi sene önce nick girerken (sanırım 2012 instagram dı )parmaklarım artık otomatik artık ona gidiyor ;)

Kesinlikle 3 dakiakadan fazla yoktur. ben açmadan önce yaptım valla aramayı :D Strom konusuda ise bi harf yerini değiştirdim epey bi sene önce nick girerken (sanırım 2012 instagram dı )parmaklarım artık otomatik artık ona gidiyor ;)
Taksiler aslıyı yeşertirmiş. Böyle de güzel ama otomatik tamamlama olmasa @ işaretinden sonra her seferinde storm yazarım ben 😅

niyetim çalıp çırpmak değil zarar vermek değil video çekip gideceğiz :D

Geri