Diziverse APK ile Eğlence Dünyası Parmaklarınızın Ucunda! @Güncel Film,Dizi Kanallar

unlinked ta da dizivers linkini güncelledim ama yeni güncellemede sanırım mo-r kanallar yok ? arama keşfet tuşuna basıncada uygulamadan atıyor.
birde öneri sitende eklediğin apk adını sabit tutmanda fayda var. önrdeğin diziverse-v1.2 yerine diziverse-release kullanmak gibi.

unlinked ta da dizivers linkini güncelledim ama yeni güncellemede sanırım mo-r kanallar yok ? arama keşfet tuşuna basıncada uygulamadan atıyor.
birde öneri sitende eklediğin apk adını sabit tutmanda fayda var. önrdeğin diziverse-v1.2 yerine diziverse-release kullanmak gibi.

Evet mo-r kanallar yok artik sadece yerel kanllar var uygulamamda arama sorununu da ilk kez sende duydum ona bir bakacagim tavsiyen icinde teşşekürler

sniffer yazilim cihazi yani tehtid olarak gormus kullandigin cihazda yazilim virisu var dikkat et dinlenme vs olabilir telefonunda network sniffer ise virus bulasmis sana o yuzden uygulamayi kuramazsin

Virüs değilmiş. Samsung browser için play storedan yüklediğim adguard eklentisini sniffer olarak algılamış. Son sürüm linkini atar mısınız? Bende de api hatası verdi de
suan linktedi son surum eski surumu silip ordan yükleyebilirsin

Geri