Öneri Dizi, film, maç ile ilgili uygulama ve websiteleri forumda tek başlık altında toplanmalı

Tulsa King

Paylaşımcı
Konular
37
Kendi adıma işe yarayan birşey bulamadım ama forum çok mantıklı ve güzel olmuş inşallah bulurum umuduyla takipteyim. Ben tv box ve bilgisayarım TV'ye bağlı bir şekilde bir çok websitesi ve uygulamadan faydalanıyorum. Fakat bu forumda konu başlıkları çok yetersiz dallanmış. Bu yüzden önerim dizi, film, maç ile ilgili uygulama ve websiteleri forumda tek başlık altında toplanmalı. Anasayfa kısmında benim için çok gereksiz başlıklar açılıyor. hatta dayanamayıp yardım amaçlı yazdıklarım oldu. Örnek birisi dizi, film, maç ile ilgili bir websitesi veya telefon, bilgisayar uygulaması paylaşımı yapmak istediğinde nereye yazacak? Ben TV box uygulama kısmına yazıyorum şu an.

Son düzenleme:
Kendi adıma işe yarayan birşey bulamadım ama forum çok mantıklı ve güzel olmuş inşallah bulurum umuduyla takipteyim. Ben tv box ve bilgisayarım TV'ye bağlı bir şekilde bir çok websitesi ve uygulamadan faydalanıyorum. Fakat bu forumda konu başlıkları çok gereksiz dallanmış. Bu yüzden önerim dizi, film, maç ile ilgili uygulama ve websiteleri forumda tek başlık altında toplanmalı. Anasayfa kısmında benim için çok gereksiz başlıklar açılıyor. hatta dayanamayıp yardım amaçlı yazdıklarım oldu. Örnek birisi dizi, film, maç ile ilgili bir websitesi veya telefon, bilgisayar uygulaması paylaşımı yapmak istediğinde nereye yazacak? Ben TV box uygulama kısmına yazıyorum şu an.
düsüncene katiliyorum forumda katagorilerin düzenleme yapilmasi gerekmekte neyin nerde oldugu anlasilmali ve en önemlisi geresiz alakasiz konular icin forum alt kisimlarinda olusturulmali ki gelen aradigini nerde bulabilecegini bilmeli bir katagoriye giriyorum alakasiz paylasimlar mevcut bu durumda siteyi ilerleyen zamanlarda cöplüge cevirir. arayan aradigini bulamaz cikar gider.

Forumda her konu başlığı için konuya özel alanlar var. Anasayfada her ne kadar tüm son mesajları bir arada görüyor olsanız da konu başlıklarına göre listeleyip oradan bakabilirsiniz. Mesela aradığınız şey Mi Box ise onun ana başlığına tıklar oradaki konulara bakarsınız diğer konuları umursamazsınız. Yanlış yere alakasız konu açıldığında yöneticiler ilgili foruma taşıyorlar ellerinden geldiğince veya fark edince.
Forum dışı, goygoy gibi başlıklar da var oraya da yazılıyor. Fakat dediğim gibi siz anasayfada hepsini birden karışık görmekten rahatsızsınız gibi duruyor.
Ayrıca bildiğim kadarıyla forumun amacı uygulama kategorisi hazırlayıp sunmak ya da izlenebilecek içerikleri tek seferde düzenleyip sunmak değil. Herkes ilgilendiren kategoriye ellerindeki bilgiyi yazıp paylaşıyor, öyle de olmalı. Forum kelime anlamı ile de tartışma ortamı demek oluyor. Ben sizlerin aksine şu anki durumdan memnunum. İlk mesajı yazan arkadaşın bir cümlesine dolaylı yoldan da olsa katılıyorum.
Size bir örnek vereyim mesela çok güzel bir maç websitesi var ben bunu nereye yazıcam? Bu forumun şu anki yapısına göre off topic konu dışına yazmam lazım. Diyorum ki oraya herşey yazılabilir adam girip oraya bakmaz. o yüzden tv box uygulama kısmına yazıyorum çünkü bilgisayarı hdmi ile tv'ye bağladım mı tv box oluyor.

Son düzenleme:
HDMI ile TV'ye bağladığınızda tv box olmuyor absürt bir benzetme bana göre ama neyse konumuz o değil. Bahsettiğiniz şey içinse benim yapabileceğim birşey değil elbette ama fikir olarak söylüyorum; yöneticilerden bunun için bir forum alanı açmalarını isteyebilirsiniz aynı Araçlar/TV Box Cihazlar/Sosyal Medya vb gibi bir forum alanı açabilir ya da ilgili bir forum başlığına alt forum olarak açabilirler böylece sizin yazmak istediğiniz adresler gibi adresler de orada paylaşılır. İsteyen direkt o ilgili forum alanından ulaşır.
İlk yazınızda forumun geliştirilmesi gerektiğini kastettiğinizi düşünerek bu başlığınıza yazıyorum. Yani size veya diğerlerine muhalefet olmak adına değil aynı sizin gibi görüşmelerimi dile getirmek için. Böyle böyle ilerleme sağlanabilir. Tabi ki benim dışımda herkes sizinle aynı fikirlere sahip olabilir, saygı duyarım.
Absürt bir benzetme değil olan birşeyi söyledim. Şu an ben tv box ile yapabildiğim herşeyi emülatörde windows bilgisayar ile yapabiliyorum. tam tersi yapılamıyor.

Normalde ben admin ve moderatörlere de yazardım. fakat destek beklediğim için buradan yazdım.

O halde size yapabileceğim en güzel iyilik ve destek yazdığım için tüm mesajları silip sadece destek beklediklerinizin yazmasını beklemek olur. Kusura bakmayın. Bu mesajımı da siz de bana cevap verdiğiniz tüm mesajları sildiğiniz zaman sileceğim ki niyet/sonuç belli olsun.
Bol şans.
Ne dediğinizi anlamadım, herhangi bir mesajı silmeyeceğim.

1)Bilgisayar da bir tv box'tır.
2)Forumun konu yapılanmasından memnun değilim.
3)Değerli paylaşımlar yapıyorum.görülmesinden şüphe duyduğum için dizi, film, maç ile ilgili uygulama ve websitelerini tv box uygulamalar bölümünden paylaşmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
Tüm bu başlıklar için "uygulamalar" menüsü kullanılabilir, uygulamanın bilgisayarda olması da çok bir şey değiştirmez, Tv Box ana başlığının altında paylaşmakta da bir abes yok bence sonuçta her cihazı tek tek ayırırsak bu sefer tam tersi insanlara daha zor ulaşabilirsiniz.

Böyle fazla detaylara çok takılmadan forumun keyfini çıkarmak lazım, sonuçta bu konularla alakalı başka bir forum yok sanırım o yüzden herkese iyi forumlar.

Geri