Dizi film izleme

justwatch

Üye
Konular
13
Arkadaşlar bir web sitesi ( ) hazırladık, mibox cihazlara ve telefonlarda ana ekrana ekleme yaparak istediğiniz sitelere hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Linkten ulaşabilirsiniz ve yorumlarınızı almak isterim. Cumartesi gününe kadar güncelleme yapılacak şu anda kumanda kontrolünde problem var ama web tabanlı olarak mobil ve pc de aktif çalışıyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20250424-WA0005.jpg
    IMG-20250424-WA0005.jpg
    191.2 KB · Görüntüleme: 263
  • Screenshot_20250424_150628_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250424_150628_Samsung Internet.jpg
    822.5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bizim televizyon dizi film sitelerine girince kendi kendine kapanıyor. cloudstream kullanıyorum televizyonda, harika

Arkadaşlar bir web sitesi ( ) hazırladık, mibox cihazlara ve telefonlarda ana ekrana ekleme yaparak istediğiniz sitelere hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Linkten ulaşabilirsiniz ve yorumlarınızı almak isterim.
merhaba kumanda kontrollerinde sıkıntımı var tab ile geçiş yapamıyorum
üst navbarda

Merhaba, çok vaktim olmadığı için ayrıntılara bakamadım, yarın veya cumartesi gününe kadar düzeltmiş olur.
kumanda kontrolleri için butonlarına tabindex ekleyebilirsin yada buttonları a etiketine sarmalarsan hrefinede geçersiz bir # etiketi verirsen yönlendirme yapmaz ancak kumanda desteği webde tabindex ve href attirbutü olan a etiketlerinde otomatik destekleniyor kolay gelsin

kumanda kontrolleri için butonlarına tabindex ekleyebilirsin yada buttonları a etiketine sarmalarsan hrefinede geçersiz bir # etiketi verirsen yönlendirme yapmaz ancak kumanda desteği webde tabindex ve href attirbutü olan a etiketlerinde otomatik destekleniyor kolay gelsin
Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri