Dikkat Windows 11 25H2 yüklemeyin!

hayri paçcı

Paylaşımcı
Konular
73
Windows 11 25H2 güncellemesi, USB klavye ve farelerin Kurtarma Ortamı'nda çalışmamasına neden olan kritik bir sorun içeriyor.
Microsoft’un yayınladığı son Windows 11 25H2 güncellemesi, kullanıcıları etkileyen can sıkıcı bir hatayla birlikte dağıtıldı. Yeni güncelleme, sistem kurtarma işlemlerini neredeyse imkansız hale getiren bir soruna yol açıyor.
Kullanıcılardan gelen raporlara göre, son güncellemeyi yükledikten sonra Windows Kurtarma Ortamı’na (WinRE) erişildiğinde USB portuna bağlı klavye ve fareler çalışmıyor. Bu durum, kullanıcıların sistem geri yükleme veya onarım gibi kritik işlemleri yapmasını engelliyor.
Windows 11 768x576

23h2 candır

valla ben win 11 e geçmedim henüz geçmeyide düşünmüyorum. öyle köklü değişiklik yapacak vaktim yok şuan. win 10 ile iş gereği kullandığım bir sürü porgram var. verilemi yedekliyorum ama sonuçta pcdeki güncel verileri de aktarmam lazım. derken pc formatla win 11 kur. kullandığım programları kur. verileri aktar mailleri aktar ohoooo ne zaman pc çöker o zaman düşünürüm. :D

Ben 7 nesil ve 6 nesil sisteme kurdum masallah diyelim saat gibi

Windows 11 25H2 güncellemesi, USB klavye ve farelerin Kurtarma Ortamı'nda çalışmamasına neden olan kritik bir sorun içeriyor.
Microsoft’un yayınladığı son Windows 11 25H2 güncellemesi, kullanıcıları etkileyen can sıkıcı bir hatayla birlikte dağıtıldı. Yeni güncelleme, sistem kurtarma işlemlerini neredeyse imkansız hale getiren bir soruna yol açıyor.
Kullanıcılardan gelen raporlara göre, son güncellemeyi yükledikten sonra Windows Kurtarma Ortamı’na (WinRE) erişildiğinde USB portuna bağlı klavye ve fareler çalışmıyor. Bu durum, kullanıcıların sistem geri yükleme veya onarım gibi kritik işlemleri yapmasını engelliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14755
Milletin SSD'leri yaktılar önceki güncellemede. Yetmedi şimdi bu mu çıktı? Güncelleme denen şeyden tiksinti geldi artık.

24H2 den 25H2 yükseltme yaptım gelen toplu güncellemelerde en so. 698 ile biten toplu güncelleme yüklenemedi hatası aldım. Zaten hatalar içeren güncelleme ağ protokollerinde hatalar veriyormup kapattığı kanallar var.
güncellemeler donanım güncelliğini ve desteğini yapamıyor uyumsuzluk ve hatalara neden oluyor BİLİNÇLİMİ yapıyor microsoft diye düşünmeye başladım. Yeni son sistemlerde çuvallıyor windows 11

valla ben yıllardır kinghaze hocanın (bilenlerde bir gülümseme oldu sanırım) modlanmış windowslarını kullanıyorum. hem hızlı hem güncelleme falan derdim yok. gereksiz ne varsa temizlenmiş mis gibi windows.

valla ben yıllardır kinghaze hocanın (bilenlerde bir gülümseme oldu sanırım) modlanmış windowslarını kullanıyorum. hem hızlı hem güncelleme falan derdim yok. gereksiz ne varsa temizlenmiş mis gibi windows.
Evet minipcme yükledim hafif kasmıyor.

25h2 windows 11 Sorunu üst seri yeni son setuplarfa yaşıyoruz.

çok temiz olmayabilir dikkat etmek lazım silmiş evet ama ne eklemiş soru bu olması lazım crakli oyunlar programlarda aynı evet adam sana bedava veriyor ama görüntüde böyle kimse kimseye bedava bir şey vermez crack doslarına kim bilir ne ekliyorlar

çok temiz olmayabilir dikkat etmek lazım silmiş evet ama ne eklemiş soru bu olması lazım crakli oyunlar programlarda aynı evet adam sana bedava veriyor ama görüntüde böyle kimse kimseye bedava bir şey vermez crack doslarına kim bilir ne ekliyorlar
bu mantıkla bakarsak buradaki hiçbir paylaşımı cihazlarımıza yüklememeliyiz. hocam bahseetiğim kişiyi 10 yıldan fazla süredir takip edip tanıyorum. eminim buradaki bir çok kişide biliyordur. bunca yıldır kullandığım her program ve windows sürümlerini bu kişi ve paylaşım yaptığı birkaç siteden temin ediyorum. başım ne zaman sıkışsa ilk danıştığım kişilerdendir. gerektiğinde uzaktan bağlanti ile bile yardım etmişliği var. şüpheci olmak tabiki de doğru ama biryerden sonra doğru olduğuna inandığın kişi veya siteyi takip edip güvenmek kaçınılmaz bir durum. aynı burda herkesin birbirine olan güveni olumsuzluklara karşı uyarıları gibi.

Geri