Dikkat Tehlikeli (REC TV.apk)

Ne yapılması lazım kurulsun mu diyorsun.

Biri virüs eklemeyi kafaya koyduysa elbette gizleyerek ekler, uzman birinin apk'ya otopsi yapması ve gerçekte ne oluyor bakması lazım. Bazen virus uyarıları da hatalı olabiliyor.

burası orijinal APK yükleme adresi Twitter (x) ben yıllardır kullanıyorum hiçbir ters durum olmadı
20251025 144247

Ben kendimi yırtıyorum sıkıntılı diye arkadaşın biri özelde bana bir link verdi televizyona kurulan onda bir sıkıntı çıkmadı.
Verdiği adres tv olanı indirin temizdir.

İlginç olan, bu jotti, virustotal vs kendi başlarına antivüs tespit programı vs değil. Yüklenen dosyayı, av programlarına yükleyip sonucunu gösteriyorlar. Referans verdiği avastın herhalukarda kendisinin de bulması lazım. İşin sırrı, conmunity deki -11 repütasyonlu jaffacakes118 de gizli sanırım. Reddit te hiç de iyi bahsedilmiyor şahıstan.
Güvenli uygulamalara çamur atan bir tip gibi duruyor
Bir kişinin kodlarını kendi yazdığı programa bile, resimler dahil virüslü demiş☺️ Tabi internetten dosya indirmek her zaman riskli
1000098611

Uzun süredir kullanıyorum henüz bir zararını görmedim zaten zararlı olsa şimdiye kadar çoktan patlarlardı millet reklamsız olsun diye alakasız sitelerden apk indiriyor sonra uygulamalara çamur atıyor.

telefonunuza kurmayın banka uygulamarı vs olan cıhazlarınıza kurmayın evdekı box kı hacklesen ne olur hacklemesen ne olur boxdakı maıl adresınıde ozel alın sadece box da kullanın gmaıl vs devam :)) zaten son uygulama donmaktan kullanılmıyor bız cloudstream uzerınden bakıyoruz rec e kasmayan tek mod o :))

telefonunuza kurmayın banka uygulamarı vs olan cıhazlarınıza kurmayın evdekı box kı hacklesen ne olur hacklemesen ne olur boxdakı maıl adresınıde ozel alın sadece box da kullanın gmaıl vs devam :)) zaten son uygulama donmaktan kullanılmıyor bız cloudstream uzerınden bakıyoruz rec e kasmayan tek mod o :))
TV de kullanılanda sıkıntı yok onu kullana bilirsin. Taramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı..

TV de kullanılanda sıkıntı yok onu kullana bilirsin. Taramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı..
donuyor maalesef benım cıhazda zayıf mi stick 1. nesil var en son buyuk guncelleme sonrası kullanamadım bende forumdakı arkadaslar sayesınde Cloud üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum şimdilik kasma vs yok bilginize arkadaşlar

donuyor maalesef benım cıhazda zayıf mi stick 1. nesil var en son buyuk guncelleme sonrası kullanamadım bende forumdakı arkadaslar sayesınde Cloud üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum şimdilik kasma vs yok bilginize arkadaşlar
Her ne kurarsan kur güvenlik taraması yapmadan kurma

Arkadaşım resmi Twitter hesabından indirdinmi yoksa ne olduğu bilinmeyen sitedenmi indirdin oda önemli ama dediğinin olma olasılığıda var yok diyemem

Birde o onay tuşuna bastıkmı bizim kişisel yani çerez bilgilerimiz 3.taraf firmalara(reklam veren)gidiyor olabilir çünkü reklam veren kişinin çerezlerini inceleyerek pazarlama şansı yüksek olan ürünleri reklam olarak gösterir günümüzde birçok firma yapmakta google firması,Microsoft,yandex firması...gibi birçok şirket bunu 3.taraf firmalara satıyor içerik izlerkekn güveniliği doğrulanmış browser kulanmak önemli benim size önerim brave,duckduckgo,starpage,tor olabilir pc yarafında ise zen browser,liprewolf,waterfox öneririm genelikle işinizi tarayıcılar ile yapın tarayıcılar ana kaynaktır ana kaynak reklama kulanıcısının merhametine önem veriyosa iyi ancak uygulama şeklinde indirmek söz konusu oldumu ana kaynak uygulamanı kendisi olur yani engeliyen kalmaz.bu tür uygulamaların kötü veya iyi niyetli olacağını bilemeyiz çünkü denetime tabi tutulmamış denetim örnek vereyim play storenin kulanıcısını korumak için o uygulamanın kötü olup olmadığını test etmesi demek şimdi bu adamlar herşeyi bedava veremezler ya reklam sunarlar yada verilerini satarlar

Eğer bir sorun olsaydı .Rectv sahibini çoktan yakalarlardı merak etme şikayet var dolardı.Kendi sitesi harici zaten açıklama yapmış.İnat dahil.Herşeyin çakması var dostum.Ama sende haklısın Google yazıp direk onlarca site veriyor bizim millet kurar sorgulamaz.
Ne Apksı olursa olsun Virüs Total de mutlaka taratın.Özellkle UnLinked vb. ile kuranlar direk karşıdan taramadan kuruyor apkları ,ben birini indirdim deneyim temizmi diye apkvirustotalde baktım 20 tane net virüs vardı bir daha test bile etmedim.Kullanacaklar telefonlarına kurmasın ,heleki banka işleri kart vb varsa sonra çıplak kalırsınız.Teknoloji faydası kadar dolandırılma yönünde var olacak tabiki, dikkat lazım ve her sakallıyı dedeniz sanmayın bizim millet herşeye inandığı için bunlarda çok buda doğal çünkü milletçe hiçbirşeyi sorgulamıyoruz tabi derste çıkartmıyoruz dikkat edin birşey olmaz.

Uygulama tehlikeli değil, tehlikeli kılanlar dolandırıcı kişilerdir. Oldum olası rectv kullanırım gerek telefonda gerek box da. Lakin sadece adamların kendi linkinden indirmek gerek :)

Telefonumdan foruma girdim. Bu başlığı gördüm. Gözüm yetmeyince bu halimle kalkıp bilgisayar başına geldim.
Delil niteliği taşıyan şeyin niceğiliği önemlidir! İşle alakası olmayan ya da kasıtlı olarak yanlış yazılan bilirkişi raporu hukuken geçerli değildiir.
Forumu yazmasan bile okuyorum diye kaç defa dedim. Jotti'yi konu olarak kim ne zaman açmış ve önermiş. Bir kontrol edin. Jotti'yi nette araştırın. Kim yapmış? Nasıl yapmış? Neden yapmış? Memnuniyet nedir?
VT bile yeniden analiz yaptığınızda daha temiz sonuçlar verir ki veri tabanı en geniş olan elimizde o var. Bilmeyenler için diyeyim kendisi Google'ın.
Defaten uyarılar yapıltı. Resmi X hesabından indirin. Çakmalara dikkat edin. Box cihazınıda farklı bir mail kullanın ki en olmadı çöpe atabilirsiniz diye detafen uyarılarda bulunuldu. Bunulmasa bile mantıklı bir insanın, birazcık araştırma ile varacağı nokta orasıdır.
3.Parti uygulamardaki temel ve genel geçer uyarılar nettir. Daha kaç kere denecek? Şahsen telefona hayatta kurmam. Box ayrı bir şey.
Hep diyorum. En tehlikeli uygumalar aslında markettekiler. İstedikleri izinlerin haddi hesabı yok. Bir kişi de bu nereye erişim istiyormuş, veriyi nasıl topluyormuş diye baktınız mı? "Market güvenlidir!". Yok öyle bir şey! Kim, neye dayanarak demiş? O kadar özgür platformlar yaratma çabaları neden var? Neden insanlar bu kadar uğraşıyor? DeGooglism diye bir kavram var. Biraz okuyup araştırın gözünüzü seveyim.
Son olarak netice itibarıyla, her akli melekesi yerinde canlının neyi yapıp yapmayacağı özğür iradesidir. Marketteki ya da markette olmayan uygulamayı telefonuna veya box'a kurup kurmamak herkesin kendi tercihi ve sorumluluğudur. Konu bundan ibarettir. Denecekler bunlardır.

Pirinç diye plastik yiyoruz tek derdimiz bu kaldı? Yapmayın Allah aşkına. Denenleri dikkate alın. Sorun olsa da başınız az ağrısın. Sıfır risk nerede var? Hele teknoloji ve yazılımda... Buna eskiler, "Hem İzmir, hem cam kenarı hem de bayan yanı" derlerdi.

Diyeceklerim bunlardır. Akıl ve beden sağlığına mukayet olun. Zamanınızı iyi değerlendirin.

Saygılarımla.

Neden decompression bomb yapsınlar ki, adamların reklamlarını izliyoruz. Uygulamalarını çalışan cihazlarımızla açıp kullanmamız için yapmışlar.

Rec tv yi orjinal sitesinden indirmeyenler sıkıntı yaşamış olabilir. İnat tv de aynı şekilde sorun yaşadığını söyleyen kullanıcılar mevcuttu. Orijinal sosyal medya hesaplarının belirttiği sitelerden indirip yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım.

Geri