Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şuanda Elinde Cihazında Her Nerede Olursa Olsun Bütün Kanıtları Delilleri Göster Herkese Öğrensinler GerçekleriNe yapılması lazım kurulsun mu diyorsun.
Doğru diyor gibisin.Şuanda Elinde Cihazında Her Nerede Olursa Olsun Bütün Kanıtları Delilleri Göster Herkese Öğrensinler Gerçekleri

TV de kullanılanda sıkıntı yok onu kullana bilirsin. Taramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı..telefonunuza kurmayın banka uygulamarı vs olan cıhazlarınıza kurmayın evdekı box kı hacklesen ne olur hacklemesen ne olur boxdakı maıl adresınıde ozel alın sadece box da kullanın gmaıl vs devam) zaten son uygulama donmaktan kullanılmıyor bız cloudstream uzerınden bakıyoruz rec e kasmayan tek mod o
)
donuyor maalesef benım cıhazda zayıf mi stick 1. nesil var en son buyuk guncelleme sonrası kullanamadım bende forumdakı arkadaslar sayesınde Cloud üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum şimdilik kasma vs yok bilginize arkadaşlarTV de kullanılanda sıkıntı yok onu kullana bilirsin. Taramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı..
Her ne kurarsan kur güvenlik taraması yapmadan kurmadonuyor maalesef benım cıhazda zayıf mi stick 1. nesil var en son buyuk guncelleme sonrası kullanamadım bende forumdakı arkadaslar sayesınde Cloud üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum şimdilik kasma vs yok bilginize arkadaşlar
Eğer bir sorun olsaydı .Rectv sahibini çoktan yakalarlardı merak etme şikayet var dolardı.Kendi sitesi harici zaten açıklama yapmış.İnat dahil.Herşeyin çakması var dostum.Ama sende haklısın Google yazıp direk onlarca site veriyor bizim millet kurar sorgulamaz.TV de kullanılanda sıkıntı yok onu kullana bilirsin. Taramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı..