Gördüm, teşekkur ederim..Konunun en başındaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yazısı var, buraya da ekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gördüm, teşekkur ederim..Konunun en başındaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yazısı var, buraya da ekliyorum.
Teşekkürler üstadZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aslında bilindik bir uygulama
Ne işe yarar: Ücretsiz bir streaming uygulamasıdır. Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Hotstar ve 50'den fazla diğer OTT platformundan film, dizi, web serisi ve belgesel gibi içerikleri abonelik ücreti ödemeden izlemenizi sağlar,
Çoğunlukla Türkçe dublaj seçeneği var.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Yasal zorunluluk metni,
Bu tür uygulamalar genellikle resmi olmayan (third-party) yöntemlerle içeriklere erişim sağlar, yani telif hakkı ihlali riski taşır ve yasal olmayabilir (bölgenize göre değişir).
Güvenlik açısından resmi mağazalardan indirmeniz tevsiye ederim.
Herhangi bir görsel paylaşmıyorum sıkıntı olmaması adına
Güzel program ama ağır kalıyor bence box içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aslında bilindik bir uygulama
Ne işe yarar: Ücretsiz bir streaming uygulamasıdır. Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Hotstar ve 50'den fazla diğer OTT platformundan film, dizi, web serisi ve belgesel gibi içerikleri abonelik ücreti ödemeden izlemenizi sağlar,
Çoğunlukla Türkçe dublaj seçeneği var.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Yasal zorunluluk metni,
Bu tür uygulamalar genellikle resmi olmayan (third-party) yöntemlerle içeriklere erişim sağlar, yani telif hakkı ihlali riski taşır ve yasal olmayabilir (bölgenize göre değişir).
Güvenlik açısından resmi mağazalardan indirmeniz tevsiye ederim.
Herhangi bir görsel paylaşmıyorum sıkıntı olmaması adına
Bence de ağır kalıyor, haklısın. Global forumlarda (örneğin XDA Developers, Reddit gibi) dolaşıyorum ve gerçekten yetkin uygulama geliştiricileri olduğunu görüyorum. Ancak ülke şartlarımızı (dil desteği, yerel içerik kaynakları, ödeme sistemleri vb.) göz önünde bulundurduğumuzda, genellikle yabancı geliştiricilerin uygulamalarını kullanmak zorunda kalıyoruz. Eğer bu forum daha da gelişir, üye sayısı artar ve büyürse, profesyonel geliştiriciler katılabilir. Topluluk desteğiyle birlikte tamamen bize özel, ihtiyaçlarımıza uygun harika bir uygulama ortaya çıkabilir diye umut ediyorum.Güzel program ama ağır kalıyor bence box için
Fikir güzel ama işte amalar bazen hayallerimizin önüne geçiyor ne yazık ki üstadımBence de ağır kalıyor, haklısın. Global forumlarda (örneğin XDA Developers, Reddit gibi) dolaşıyorum ve gerçekten yetkin uygulama geliştiricileri olduğunu görüyorum. Ancak ülke şartlarımızı (dil desteği, yerel içerik kaynakları, ödeme sistemleri vb.) göz önünde bulundurduğumuzda, genellikle yabancı geliştiricilerin uygulamalarını kullanmak zorunda kalıyoruz. Eğer bu forum daha da gelişir, üye sayısı artar ve büyürse, profesyonel geliştiriciler katılabilir. Topluluk desteğiyle birlikte tamamen bize özel, ihtiyaçlarımıza uygun harika bir uygulama ortaya çıkabilir diye umut ediyorum.
Örneğin, şöyle bir uygulama hayal ediyorum:
Kendi içerik mağazası olan (apk yükleme, güncelleme merkezi),
Zengin film ve dizi kütüphanesi barındıran,
Stabil canlı TV yayınları sunan,
Dahili web tarayıcısı bulunan,
modern ve kullanıcı dostu bir panel tarzı arayüzle donatılmış bir uygulama.
Nasıl oldurdu?
Proje seması gözümde canlandı bile de bizim millete değer mi? Yapsak beğendirebilir miyiz? Güzel eleştiri be yorumlar alabilir miyiz???Bence de ağır kalıyor, haklısın. Global forumlarda (örneğin XDA Developers, Reddit gibi) dolaşıyorum ve gerçekten yetkin uygulama geliştiricileri olduğunu görüyorum. Ancak ülke şartlarımızı (dil desteği, yerel içerik kaynakları, ödeme sistemleri vb.) göz önünde bulundurduğumuzda, genellikle yabancı geliştiricilerin uygulamalarını kullanmak zorunda kalıyoruz. Eğer bu forum daha da gelişir, üye sayısı artar ve büyürse, profesyonel geliştiriciler katılabilir. Topluluk desteğiyle birlikte tamamen bize özel, ihtiyaçlarımıza uygun harika bir uygulama ortaya çıkabilir diye umut ediyorum.
Örneğin, şöyle bir uygulama hayal ediyorum:
Kendi içerik mağazası olan (apk yükleme, güncelleme merkezi),
Zengin film ve dizi kütüphanesi barındıran,
Stabil canlı TV yayınları sunan,
Dahili web tarayıcısı bulunan,
modern ve kullanıcı dostu bir panel tarzı arayüzle donatılmış bir uygulama.
Nasıl oldurdu?
Bizim millet her şeyi beğenmeyen bir milletProje seması gözümde canlandı bile de bizim millete değer mi? Yapsak beğendirebilir miyiz? Güzel eleştiri be yorumlar alabilir miyiz???
Sonuç = Bence genel olarak maalesef Değmez.
Bu hangisi Erdinç bey kardeşim
Bu hayal ettiğim uygulamaBu hangisi Erdinç bey kardeşim
Valla bence harika bir tasarım bir babayiğit yapsın yaBu hayal ettiğim uygulamaolursa nasıl olur dediğim.
Nasıl olur da sorumu hocam mükemmel olur inşallah faydalanırızBu hayal ettiğim uygulamaolursa nasıl olur dediğim.
YapabildinmiTukçe dublaj seceneğini nasıl yapabiliyoruz..
Yaardım beklıyorum..Yapabildinmi