Different tv yeni güncelleme

Konular
1
Herkese merhaba. Different TV'ye ufak tefek değişiklikler yapıldı. Ve ayrıca şu anda devam eden bir yılbaşı etkinliğimiz var. Bütün kanallar düzeltildi uygulamayı indirmek için: oguzhanproductions.online/differenttv.apk

İndirme yapılmadan önce birkaç fotoğraf veya varsa video ile tanıtım yaparsanız özellikleriyle ilgili daha ilgi çekici olabilir kullanma isteği yaratması açısından.

Teşekkürler.

Emeğinize Sağlık.

Arayüzü beğendim. Açılan kanallarda görüntü kalitesi oldukça iyi.

Ancak random seçtiğim bazı kanallar (bein3, bein iztv, ssport vb.) ne VPN'siz nede VPN'li açılmadı.

Herkese merhaba. Different TV'ye ufak tefek değişiklikler yapıldı. Ve ayrıca şu anda devam eden bir yılbaşı etkinliğimiz var. Bütün kanallar düzeltildi uygulamayı indirmek için: oguzhanproductions.online/differenttv.apk

Arayüzü beğendim. Açılan kanallarda görüntü kalitesi oldukça iyi.

Ancak random seçtiğim bazı kanallar (bein3, bein iztv, ssport vb.) ne VPN'siz nede VPN'li açılmadı.
Kontrolleri sağlıyoruz

Ayrıca uygulama içinden Telegram kanalımıza katılarak kanal Güncellemeleri çekilişler ve etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

Telegram kanalımızda yılbaşı çekilişleri başladı:

Öncelikle hayırlı olsun Tv boxa nasıl indirilecek Birinci mesajdaki satırın başına birşey yazılacakmı bu şekilde arama motoruna yazdım çıkmadı sinetech drivede eski versiyonu var buraya bir indirme linke koyabilirmisiniz

Uygulamamızın güncel indirme adresi:
Box cihazınıza ve diğer cihazlarınıza bu link üzerinden indirebilirsiniz uygulamayı.

Konuyu görüntüleyenler

Geri