DEVİPTV PRO

Can38

Üye
Konular
9
Daha önce Play Store'dan indirdiğim Deviptv Pro uygulaması şu an Play Store'da yok, sayfasını bulamıyorum. Ancak uygulama hâlâ telefonumda ve kullanabiliyorum. Merak ettiğim şey, bu uygulama Play Store'dan kaldırıldığına göre artık güncelleme almayacak. Acaba telefonumda durmasının bir sakıncası var mı?

Daha önce Play Store'dan indirdiğim Deviptv Pro uygulaması şu an Play Store'da yok, sayfasını bulamıyorum. Ancak uygulama hâlâ telefonumda ve kullanabiliyorum. Merak ettiğim şey, bu uygulama Play Store'dan kaldırıldığına göre artık güncelleme almayacak. Acaba telefonumda durmasının bir sakıncası var mı?
guncelleme alir bisey olmaz satece satiş alani degisti onun kendi sitesi vardir vrya baglatili bi telegram gurubu felan

Aradığınız alttaki uygulama mı, ekran görüntüsünü aldığım yani?

Screenshot 2025 01 06 18 45 39 42 bf003c03cc9780506fd6aef52db8450b

Eğer buysa bir uzun yol bir de kısayol buldum.

Downloader (Turuncu simgesi ve ortasında beyaz renkle D harfi olan) uygulamasını indirip/kurup arama kısmına 431678 yazmak ve indirmesini beklemek ya da ggapps.xyz/deviptv adresine girip direkt indirmek.

Mesajınızdan sonra bu şekilde erişip indirebildim uygulamayı.

İlave bilgi: İlk defa yükledim ve XCIPTV ile birebir aynı gibi görünüyor giriş sonrası uygulama arayüzü olarak. Fakat biraz daha seri gibi.

Oynatıcı vb özellikler farklı (oynatıcısı hoşuma gitti) ama yine de sadece yatay olarak çalışıyor ve Ayarlar menüsü genel olarak XCIPTV gibi diğer uygulamalara kıyasla daha profesyonel görünüyor.

Yine de her listeyi sorunsuz açar mı bilmiyorum. İçerisine eklenen m3u8 bağlantılı video türlerine göre yani.

Sayenizde bir uygulamayı daha denemiş oldum, teşekkürler.

İlave bilgi: İlk defa yükledim ve XCIPTV ile birebir aynı gibi görünüyor giriş sonrası uygulama arayüzü olarak. Fakat biraz daha seri gibi.

Oynatıcı vb özellikler farklı (oynatıcısı hoşuma gitti) ama yine de sadece yatay olarak çalışıyor ve Ayarlar menüsü genel olarak XCIPTV gibi diğer uygulamalara kıyasla daha profesyonel görünüyor.

Yine de her listeyi sorunsuz açar mı bilmiyorum. İçerisine eklenen m3u8 bağlantılı video türlerine göre yani.

Sayenizde bir uygulamayı daha denemiş oldum, teşekkürler.
Rica ederim ben teşekkür ederim evet bu uygulama. XCIPTV den daha seri ve daha rahat benim için.

Xcptvden farkı film ve dizi kategoeilerinde son eklenen sekmesi yok diğer fonksiyonlar birbirine çok benzer ama bu uygulama çok daha seri Xcptvye göre

Burada reklamlı var
Ben de oradan kurdum android box'a ve henüz reklama da denk gelmedim çünkü box cihazda DNS olarak Adguard DNS ekli 94.140.14.14 ve 94.149.15.15 olarak. O yüzden herhangi bir uygulamada reklam açılmıyor.

Geri