- Konular
- 4
Derbide rahat sorunsuz izleyeceğimz yayın uygulama mevcut mudur? Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben indirdim güzele benziyor akşam performansı bakacağızMış muş değil , tanıtan zaten @Sinetech bu kanalda değerli uygulamalar olur, deneyin derim.
Zaten sizin eklediğiniz videoyu izledim @Sinetech Üstat videoda 3 Tıkta reklam var diyor 5-6 Yık olsa daha iyi olur diyor.Mış muş değil , tanıtan zaten @Sinetech bu kanalda değerli uygulamalar olur, deneyin derim.
Evet bu uygulamanın kıymeti az biliniyor, ben de pek bahsetmiyorum ama yıllardır bana mısın demeden çalışıyor.Ben onleplayer ile izliyorum yayınlar çok birde yayın gidince kendisi yeni yayın buluyor otomatik tavsiye ederim,
@Sinetech
Bende ilk sizden duymuştum o zamandan beri aralıksız kullanıyorum, reklam çok sorun olmuyor hemen geçiyor zaten sonra yayınları kesintisiz veriyor uygulama ve başarılı bence de.Evet bu uygulamanın kıymeti az biliniyor, ben de pek bahsetmiyorum ama yıllardır bana mısın demeden çalışıyor.