Öneri 📺 📺 Denge+XYZSport Birleşik Oto Güncellemeli Liste 📺📺

2 olay önemli burda
1-m3u olarak guncelleme oluşucak mı televizo da
2-bu trgls mesela 45. dk filan değişiyor url böyle durumda oto guncelleme hemen çalışıyor mu

3- @atakan1983 bence bunları düşünüp yapmıştır :)

Şuan denedim yayınlar gayet stabil çalışıyor, birkaç kanal açılmadı sadece, televizo uygulamasını güncelleyip deneyin

Arkadaşlar kodda şu an sıkıntı yok yayınları çekiyor ve çoğu kişi izliyor ama çalışmadı diyen arkadaşlar
Televizo uygulamasının bu konudaki
Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
yüklerse izlemede sıkıntı kalmaz denemediğim bir şeyi buraya eklemem merak etmeyin

Laf olsun diye konu açmıyorım bir konu açarken 2-3 defa farklı uygulamalar ile deneme yapıp öyle paylaşıyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Bilgisayarda hangi iptv De çalışır önerisi olan varmı

Televizion uygulamainda 10 numara çalışıyor eline sağlık insaAllah uzun süreli olur

Çalışıyor çok teşekkürler, tüm be*n1’ler 720p ama. Elinde en azından fhd be*n1 m3u olan var mı acaba?

hocalarım bunu direkt m3u yapabiliyor muyuz tvden izlemek için usbye atacağım

hocalarım bunu direkt m3u yapabiliyor muyuz tvden izlemek için usbye atacağım
Keşke olsa yayın linkleri sürekli değiştiği için böyle bir şey yapma gereği duyduk birde yayınlar useragent ve referer gereği olduğu için bazı iptv uygulamaları desteklemiyor bende iphone var gse iptv programıyla denedim çalışmıyor gözüküyor ama android kullanan arkadaşlar televizo ile rahatça izlenebiliyor

M3 listenizle Televizo programını kullanıyorum denge tv kapandı zirve olan yayındaken 30.dk da ama xyz devam ediyor bilginiz olsun

Geri