🗨️ Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var !! [Kah Sohbet Kah Şamata]

birdirbir

Paylaşımcı
Konular
50
Sohbete başlamadan önce Müslim Babayı dinlerken kendilerini anmak istedim. Yeni cover çok hoşuma gitti

Müslüm babanın bu ölümsüz eserini, Jamaika sahillerindeki o sıcak güneşle ve Roots Reggae ritimleriyle buluşturuyoruz!

Müslüm Gürses'in ölümsüz klasiği "Hangimiz Sevmedik" şarkısını aldık, 70'lerin efsanevi Jamaika stüdyolarına götürdük. Arabeskin hüznünü, Reggae'nin o "rahatlatıcı ve birleştirici" ruhuyla harmanladık.

Bu versiyonda sizi neler bekliyor?

🎹 Gospel Org Melodileri: Şarkının ruhunu taşıyan sıcak tuşlular.

🪇 Özel Perküsyonlar: Ritmi zenginleştiren Kayamba, Hosho ve Caxixi shaker sesleri.

🎸 Skanking Gitar: Reggae'nin olmazsa olmazı ritmik gitar vuruşları.

🎤 Vokal: Müslüm Baba'nın hikaye anlatan o eşsiz sesi

Kapakta gördüğünüz gibi Müslüm Baba da bu yeni tarzı sevmişe benziyor! ❤️

▶️ Orijinal Eser:

Şarkı: Hangimiz Sevmedik

Sanatçı: Müslüm Gürses

Bu çalışma, orijinal esere ve sanatçıya duyduğumuz sonsuz saygıyla yapılmıştır.

Değerli Dostlar buyrun sohbete 🥳

Ölmüş insanları tekrar tekrar gündeme getirmekten ne zaman vazgeçecek acaba insanlarımız?

Ölmüş insanları tekrar tekrar gündeme getirmekten ne zaman vazgeçecek acaba insanlarımız?
Kimi insanlar ölür gider ama kimi insanlar gönüllere gömülür işte o insanlar hiç ölmez her Daim gündeme gelirler ve bizler özlemle anarız kimi bir devlet insanıdır kimi sanatçı biz bunlardan vaz geçmeyiz!!!! Ölmüş diye bir insanı anmamak bende bunu anlamıyorum?

Kimi insanlar ölür gider ama kimi insanlar gönüllere gömülür işte o insanlar hiç ölmez her Daim gündeme gelirler ve bizler özlemle anarız kimi bir devlet insanıdır kimi sanatçı biz bunlardan vaz geçmeyiz!!!! Ölmüş diye bir insanı anmamak bende bunu anlamıyorum?

Olay anmamak değil. Bana göre ölüye saygısızlık bu. Ben de dinliyorum bir sürü ölmüş adamı, ama böyle değil.

Geri