Dehşet Bey film'ini izledin mi ?

DiziVix

Üye
Konular
6
Dehşet Bey Film'i Her yeni filmin ilk yayınlandığı uygulamalardan olduğu gibi HD kalite olarak anında 542452 te 🥳

Konu : Murat Menteş’in yazdığı ve Kutlukhan Perker'in çizdiği aynı adlı çizgi romanından beyaz perdeye uyarlanan "Dehşet Bey", hayatında ilk kez kalbinin sesini duyan bir suikastçının hikayesini konu ediyor. Dehşet, Fedailer Ocağı'nın katı kuralları ile yetişen bir suikastçıdır. Onun hayatı, Doktor Abide ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Abide'ye duyduğu hisler Dehşet'in hayatını sorgulamasına neden olur.

542450

Uygulamayı indirmek için;

542452 Vizyondaki Filmler'in Adresi 🌹

IMDB de puan göremedim, link paylaşabilir misiniz?
Evet IMDb de doğrudan bir puanlama görünmüyor ama API ile çekince 10 olarak geliyor, normalde API ile çekince IMDb hiç puan yoksa 0 olarak gelir bizim uygulamaya ama bu film 10 olarak geliyor , 21 Ekim çıkışlı olduğu için puanlama tam oturmamış olabilir .

Senin gibi insanlar var olduğu sürece ki inanıyorum daha çocuksun bu ülke ne gelişebilir nede ilerleyebilir, kendini geliştirmeye adamayan insana kurulacak kelime bile gereksizdir .

54 yaşındayım. En yüksek IMDB puanı 9,3 ile Esaretin Bedeli isimli filme ait Bebe, 10 üzerinden 10 alamamış hiç bir film yokken bu film nasıl 10 puan almış sen onu bir deyiver hele....

54 yaşındayım. En yüksek IMDB puanı 9,3 ile Esaretin Bedeli isimli filme ait Bebe, 10 üzerinden 10 alamamış hiç bir film yokken bu film nasıl 10 puan almış sen onu bir deyiver hele....
Hocam büyük bir ihtimal API ile alakalı sorun var , inanın onu ben de anlamadım 😄
Direk api ile çekerken 10 olarak getirdi 😄😬

542563

542563

Buradaki istatistiklere göre biz filmi çektiğimizde aynı gün çektiğimiz için 4 oy varmış dördü de 10 oy verilmiş O yüzden 10 olarak görünüyormuş .
Biraz devrik bir cümle oldu galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 14739

Buradaki istatistiklere göre biz filmi çektiğimizde aynı gün çektiğimiz için 4 oy varmış dördü de 10 oy verilmiş O yüzden 10 olarak görünüyormuş .
Biraz devrik bir cümle oldu galiba.
Sanırım arkadaşların takıldığı nokta, bunda bir tuhaflık olduğunu tahmin etmenize rağmen az evvel düzelttiğiniz mesajdaki "Tavsiye ederim IMDb 10 / 10" mesajınız

Sanırım arkadaşların takıldığı nokta, bunda bir tuhaflık olduğunu tahmin etmenize rağmen az evvel düzelttiğiniz mesajdaki "Tavsiye ederim IMDb 10 / 10" mesajınız
Evet ben de kontrol ettim düzelttim .
Ve neden 10 dediğimi görsel olarak gönderdim, aslında hatam da yokmuş 4 oy üzerinden 10 olarak görünüyor ve normal olarak da ben buna 10 diyorum. 😬😄
542563

Şuan mesela 6.4 olmuş.
542565

O zaman şu şekilde konuyu tatlıya bağlayalım, 1761136595751(son durum)

Zevkler ve renkler, bana hitap etmedi. İlk 15 dakikada bıraktığım nadir filmlerden biri

Geri