DeepTv Pro Tarafımca Modlanmıştır

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan konuya geçeyim başlıktan görüldüğü üzere deeptv pro tarafımca modlandı. Uygulama reklamları temizlendi.

Bu arada uygulama biraz geç açılıyor benimle alakalı bir durum değil uygulama sunucusuna geç bağlanıyor açılırken biraz bekleyin , açılır.

bunu akşam gördüm baya aşağıda kalmış tekrar yukarı taşıyım eline sağlık

uygulamayı kurdum, bizim arka mahallede bir apartmanın 2. katının mutfağında tüp patlamış kesinlikle uygulamayı yükledim diye oldu, uygulamada HAARP virüs varmış, kaynımgil söyledi. (Dah dur ne trollüyeceğim seni :) )

uygulamanın dibinde kalıntılar bulunmuş
Mö.5000 yılında tımartular zamanından kalma eve ben de şahidim. Ayrıca Tarım il müdürlüğü tahlillerinde modun içinde tek tırnaklı örnekleri de bulmuş.

uygulamayı kurdum, bizim arka mahallede bir apartmanın 2. katının mutfağında tüp patlamış kesinlikle uygulamayı yükledim diye oldu, uygulamada HAARP virüs varmış, kaynımgil söyledi. (Dah dur ne trollüyeceğim seni :) )
😅

sen modlayınca bir yukledim tekrar da çok kasvetli bir uygulama ben mi tek sevemedım acaba önceden yukledigimde kanalalr bir var bir yoktu şuan da deli gibi kasıyor sildim geri :D

Geri