DEEP TV PRO

Konular
4
Konu Başlıklarında Tamamen Bold (KALIN) Karakter Kullanmak yasaktır
Merhaba Az Önce Forma Kaydım Onaylandı Sorun Olmazsa Bir Soru Soracağım DEEP TV PRO Noldu Neden Açılmıyor Bazıları Bende Açılıyor Demişti Bilgilendirirseniz Sevinirim😊

Ohoooo. O gideli çok oldu

zaten cok randımanlı degıldı ya..

Merhaba Az Önce Forma Kaydım Onaylandı Sorun Olmazsa Bir Soru Soracağım DEEP TV PRO Noldu Neden Açılmıyor Bazıları Bende Açılıyor Demişti Bilgilendirirseniz Sevinirim
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

@salih_jipoksl abi bizim burada bir tane doktor var narkoz çok verdiğinden dolayı ameliyat masasında kaldı 😩🙃

Merhaba Az Önce Forma Kaydım Onaylandı Sorun Olmazsa Bir Soru Soracağım DEEP TV PRO Noldu Neden Açılmıyor Bazıları Bende Açılıyor Demişti Bilgilendirirseniz Sevinirim😊
Telegram da ki gruplarda uygulama çok forumlarda paylasmayi düşünmez kimileri direk telif yer

Arkadaş bayağı hızlı başlamış konular peş peşe gelmiş yakında yeni bir rekor kırabilir.

Arkadaş bayağı hızlı başlamış konular peş peşe gelmiş yakında yeni bir rekor kırabilir.
bence bazı seyler sıkı denetım gerektırmelı vara yoga konu acılıyor rank kasmak gıbı bısey bu ben sımdı zamanım var sabaha kadar neler neler yaparım konu ustune konu acarım hıç kımseye faydası olmayan yada herkesın bıldıgı herkesın zaten sosyal meydada gordugu herseyı paylasmaya konu acmaya gerek yok ben o zaman son dakıka tum haberlerı son dk dıye gecıyım aksama kadar :)

Geri