Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

ARKADAŞLAR, KONU DIŞI AMA TÜRK HAVA YOLLARININ ANA OFİSİNİN E-POSTA ADRESİNE İHTİYACIM VAR. BİLEN VARMI?

hocam teşekkürler yeni farkettim :D bu deathless radar yayınlarımıymış sabah da ayrı paylaşmışlar :)
Rica ederim @dacunha10, kimin yayınları olduğunu bilmiyorum fakat hemen hemen hergün paylaşıyor adam. Paylaşımını yaptığı yayınlar da gayet kaliteli

Iki hafta girmedim insanlar baya bi ugrasmis. Helal olsun guzel komünite.

Birisi gene bir docker yapmis. Teoride anladim ama pratikte imkanı yok cozemem ne oldugunu.

Bu çıktıktan 2 ya da 3 gün sonra birisi stremioya daddy live'i addon olarak eklemeyi başardı. Daddy tv olarak geçiyor.

O sebepten bunun yapilabilme ihtimaline hala inanıyorum.

Birisi gene bir docker yapmis. Teoride anladim ama pratikte imkanı yok cozemem ne oldugunu.

Bu çıktıktan 2 ya da 3 gün sonra birisi stremioya daddy live'i addon olarak eklemeyi başardı. Daddy tv olarak geçiyor.

streamio hangi eklenti kurmak lazim?

stremio da mi kurcaz yav...
arkadaslar sag olsun cloudstream'a daddy eklentisinin geldigi konusunda uyardilar ama cs'de tv izlemek bana biraz zul geliyor. sadece film/dizi icin ideal gibi dusunuyorum.

insan evveldeki gibi bir m3u listesi istiyor. her sey cok kolay olsun istiyoruz, biz neden boyleyiz yav?

streamio hangi eklenti kurmak lazim?
Daddy tv
stremio da mi kurcaz yav...
arkadaslar sag olsun cloudstream'a daddy eklentisinin geldigi konusunda uyardilar ama cs'de tv izlemek bana biraz zul geliyor. sadece film/dizi icin ideal gibi dusunuyorum.

insan evveldeki gibi bir m3u listesi istiyor. her sey cok kolay olsun istiyoruz, biz neden boyleyiz yav?
Gerek yok ya muhtesem bi program ama canlı rv icin zulm. Cloudstreamden cok farki yok.

Ben başardım sonunda, bilgisayarda hala açamıyorum ama bilgisayarda huhu vavo listeler de açılmıyor bende orayı çözemedim. Boş yere uğraşmışım o kadar çok karışık bişey değilmiş. Biraz daha geliştireyim öyle paylaşırım.
Ninjanın tvapp2 iyi güzel ama henüz daddy yok içinde.

Ben başardım sonunda, bilgisayarda hala açamıyorum ama bilgisayarda huhu vavo listeler de açılmıyor bende orayı çözemedim. Boş yere uğraşmışım o kadar çok karışık bişey değilmiş. Biraz daha geliştireyim öyle paylaşırım.
Ninjanın tvapp2 iyi güzel ama henüz daddy yok içinde.
Bu dediklerimin cogu bana baska bir dil gibi geliyor valla, açılmayan listeler icin belki vpn deneyebilirsin.

Tvapp2 kafami cok karıştırdığından anlamadım ama icinde hazir mi geliyor? Yani kendin manuel olarak koyamıyor kmuun daddyi?

Bu dediklerimin cogu bana baska bir dil gibi geliyor valla, açılmayan listeler icin belki vpn deneyebilirsin.

Tvapp2 kafami cok karıştırdığından anlamadım ama icinde hazir mi geliyor? Yani kendin manuel olarak koyamıyor kmuun daddyi?
Vpn de denedim ben daddy den bağımsız sorun yaşıyorum pc de, muhtemelen güvenlik için kapattığım bir servis bazı şeyleri engelliyor vs..

thetvapp2 yi ninjanın olan, onu vps sunucusuna kurdum. Moveonjoy, tvapp, bir servis daha var.. Bunlardan m3u ve epg iki dosya üretiyor, güzel çalışıyor ama daddy yok. Senin işine yarar bence usa spor yayınları var. Vps-docker hiç bilmediğim alanlar. Oraya ekleme çıkarma yapamam.

Ben yerel olarak bilgisayarımda tek bir dosya çalıştırarak m3u alabiliyorum. dtank ın kodlarından faydalandım. Ancak oynatamıyorum(sadece mobilde televizo ile oynadı), bir de kod şu an temiz değil o yüzden paylaşmıyorum henüz. Bu akşam buraya test m3u atayım siz de bakın çalışıyor mu. Bir de elinde güncel listeden ilk on kanal paylaşsanız o da yardımcı olabilir. Oynatasam bile o çıktıyı üretecek şekilde kurarım şablonu.

Bununla uğraşacağına şurdan izle diyenler için, bu benim için bir hobi, challenge. Başka şekillerde izliyorum zaten.

Bu da test. Şurada çalışıyor çalışmıyor bilgisi verirseniz sevinirim. Boş yere uğraşmayım :D

m3u şu şekil bir şey olacak bunu iptvplayer içine yapıştırırsanız örnek olarak görebilirsiniz direkt indirip m3u içine bakadabilirsiniz referans olmuş olur.
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/yeni%205.m3u
Çalışıyor ama vpn Almanya açtım. Octohide vpn. Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250312-202319_Televizo.png
    Screenshot_20250312-202319_Televizo.png
    323.6 KB · Görüntüleme: 17

Konuyu görüntüleyenler

Geri