Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cloudstreame eklendi. Baktınız mı ?Kodi eklentisi demeyin hem kodi sıkıntılı hemde vpnle bile girmiyor
bahsettigin eklenti su an icin sadece kodi uyumlu olaraktan paylasilmakta uyarlayan su an tek kisi var. kodi sikintili diyorsan reklamli web de izleyeceksin. ben kodi üzerinden seyrediyorum hic bir sikintisi yok ve vavoo da kodi de kurulu. su an dayylive sadece zip dosyasi mevcut baska bulamassin. eklenti kodi disinda kullanilamaz ben yurtdisinda yasadigim icin eklenti bende vpn gerektirmiyor.Kodi eklentisi demeyin hem kodi sıkıntılı hemde vpnle bile girmiyor
GerekiyorCloudstream doGior eklentisi içerisinde var. Ben ekledim çalışıyor. Ama Türkiye'de vpn gerektirir mi bilmiyorum.
Lattenin eklentisi içerisinde var birde onu deneyin isterseniz.Gerekiyor
reis hangi modlu vpn'i hangi ülkeyi önerirsiniz?Gerekiyor
ne? ciddenmi peki hangi depoyaCloudstreame eklendi. Baktınız mı ?
Selam , depo adı Lattene? ciddenmi peki hangi depoya
Sadece yayın . Ip tv bi neviBu daddylive ne birisi anlatabilir mi özelden yani dizi film yayın mı yoksa sadece yayın mı
Expres vpn. İzleyeceğin kaynağa göre ülke değişiyor. Birinde bulgaristan birinde avustralya olabiliyorreis hangi modlu vpn'i hangi ülkeyi önerirsiniz?
Orda bein denedim vnpnsiz açtıLattenin eklentisi içerisinde var birde onu deneyin isterseniz.
Kolay gelsin.
reis bu express aslında ultrasurf olan ismi express yazan mı? o değilse link atar mısınız? teşekkürlerExpres vpn. İzleyeceğin kaynağa göre ülke değişiyor. Birinde bulgaristan birinde avustralya olabiliyor
Forumda linki var , buraya atamıyorumreis bu express aslında ultrasurf olan ismi express yazan mı? o değilse link atar mısınız? teşekkürler