DaddyLive Türkiye 4 adet Mor Kanal ve Events

Kardeşim bu listeler geniş olarak varlar github'da birilerinin repolarında. Onlar otomatik olarak çekiyorlar listeleri ben de onlardan sadece istediğim kanalları ayıklayarak alıyorum listeleri ve kendi repomda farklı isimlerde dosyalar oluşturarak kullanıyorum.

Böyle bulduğun sürekli güncellenen listeler varsa yani yenilenen vs sana da bir github adresi açtırıp öğretebilir ya da desteklerim yapmak istiyorsan 💪
Olabilir aslında GitHub hesabım var ama kullanmıyorum çok karmaşık geldi zamanında bana

Şu anda benim DaddyLive linkleri de çalışıyormuş. 19 saat önce güncellemiş bot.

UrbanVPN Crotia seçiliydi direkt açıldı.

İlk mesajdaki kısa bağlantı adresini göremeyen olursa 😅

HTTP:
https://tinyurl.com/dl-beinsportstr
senin vpnsiz bile çalışıyodu ama ayıp etti:D

@Latte hocam sadece türkiye mor paketler için bir cloudflare yapabilir misin direk ordan m3u8 linklerini çalıştırabileceğimiz , şuan bir websitesi yapıyorum ama tüm headerları çalıştırmama rağmen oynatamıyorum

@Latte hocam sadece türkiye mor paketler için bir cloudflare yapabilir misin direk ordan m3u8 linklerini çalıştırabileceğimiz , şuan bir websitesi yapıyorum ama tüm headerları çalıştırmama rağmen oynatamıyorum
Eğer bahsettiğiniz şey daddylive'in benim alıp kullandığım m3u listesi ise verebilirim ama cloudflare yapabilir misinden kastınız worker ile proxy üzerinden oynatmaksa onu siz ayarlamalısınız. Yine de ücretsiz worker kullanacaksanız ki muhtemelen öyle olur kapasitesi doldukça yenilemeniz gerekir başka bir tanesiyle.

Web sitesinde oynatılamıyorsa linkler entegre ettiğiniz oynatıcıdan kaynaklanıyor olabilir. M3u listesinden verileri çekerken doğru şekilde header değerlerini çektiğinden emin olmalısınız.

Eğer bahsettiğiniz şey daddylive'in benim alıp kullandığım m3u listesi ise verebilirim ama cloudflare yapabilir misinden kastınız worker ile proxy üzerinden oynatmaksa onu siz ayarlamalısınız. Yine de ücretsiz worker kullanacaksanız ki muhtemelen öyle olur kapasitesi doldukça yenilemeniz gerekir başka bir tanesiyle.

Web sitesinde oynatılamıyorsa linkler entegre ettiğiniz oynatıcıdan kaynaklanıyor olabilir. M3u listesinden verileri çekerken doğru şekilde header değerlerini çektiğinden emin olmalısınız.
Hepsini doğru ekledim plyr+ hls.js ile kullanıyorum ama header eklememe rağmen oynatıcıda açılmıyorlar ama Chrome hls eklentisinde çok iyi sonuç veriyor napcağımı şaşırdım

Hepsini doğru ekledim plyr+ hls.js ile kullanıyorum ama header eklememe rağmen oynatıcıda açılmıyorlar ama Chrome hls eklentisinde çok iyi sonuç veriyor napcağımı şaşırdım
Hocam ben de cloudflare üzerinden origin, referer ve User-agent bilgilerini birebir orijinal m3u içindeki gibi girmeme rağmen (ki birsürü farklı format da denedim) asla proxy yönlendirmesini yapamadım.

Acaba orijinal sitede bununla ilgili bir engel mi var diye düşünmeye başladım. Siz sorunuza yanıt ve bir çözüm bulabildiniz mi?

Hocam ben de cloudflare üzerinden origin, referer ve User-agent bilgilerini birebir orijinal m3u içindeki gibi girmeme rağmen (ki birsürü farklı format da denedim) asla proxy yönlendirmesini yapamadım.

Acaba orijinal sitede bununla ilgili bir engel mi var diye düşünmeye başladım. Siz sorunuza yanıt ve bir çözüm bulabildiniz mi?
malesef hocam bulamadım bende

Daddylive Events kanalları TV box cihazımda Televizo uygulaması ve octohide vpn ile çok güzel çalışıyor,emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Daddylive Events kanalları TV box cihazımda Televizo uygulaması ve octohide vpn ile çok güzel çalışıyor,emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.
Teşekkürler ve iyi eğlenceler 🤟

Bende bağlantı bulunamadı hatası veriyor vpn den olabılormı

Bende bağlantı bulunamadı hatası veriyor vpn den olabılormı
VPN gerekiyor evet ve maalesef.
Fakat genelde ülke seçiminde Danimarka, Belçika vb ülkelerde hemen açılıyorlar bende.

Hangi free vpn kullanmalıyız tavsiye edermısınız
Ben express VPN kullanıyorum. Modlu olanı ama olmasa da aynı işe yarar.

Az önce csdeki eklentileri test ettim maç başlamadan.
Daddylive içindeki alternatif ve alternatif 1
Direkt Daddylive Turkey 1
TOGrup içindekilerin hepsindeki mor 1 olanlar vs açıldı yine Belçika seçimiyle.
En önde giden selcuksport yayını olan DL içindeki B.. S.. 1 (alternatif) olanı.

Ben express VPN kullanıyorum. Modlu olanı ama olmasa da aynı işe yarar.

Az önce csdeki eklentileri test ettim maç başlamadan.
Daddylive içindeki alternatif ve alternatif 1
Direkt Daddylive Turkey 1
TOGrup içindekilerin hepsindeki mor 1 olanlar vs açıldı yine Belçika seçimiyle.
En önde giden selcuksport yayını olan DL içindeki B.. S.. 1 (alternatif) olanı.
.TO kanallarının hepsi almanya ve belçika vpn ile kesintisiz çalışıyor.

Bi dünya vpn ındırdım hepsi paralı.bana özelden vpn atacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Geri