DaddyLive Türkiye 4 adet Mor Kanal ve Events

Latte

Geliştirici
Konular
68
Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi.

Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.

URL ile kullanmak isteyenler için:

Sadece Mor Spor kanalları

Daddylive Events kanalları

Kısa adres:

VPN gerektirmeyecekler olabilir ama ben ilk denememde Bulgaristan ile açabildim.

1742686670016

Son düzenleme:
cobuk refere felan degistiriyo pars tv ye eklemistim 3 gunde mort oldu

cobuk refere felan degistiriyo pars tv ye eklemistim 3 gunde mort oldu
Bota bağlayabilirim bu listeyi, yenilendikçe sadece bu kanalları çekerim yenilenmiş olarak. Yeter ki çalışıyor olsunlar.

bota bağlasan randuman sağlar mı latte
Liste çalışıyor olduktan sonra elbette. Şu anda VPN ile de olsa çalışıyor mesela. Otomatiğe alırsam eğer liste içerisinden sadece mor türkiye kanallarını belirli aralıklar kontrol ettirip listeyi yeniletmiş olurum. Yani eğer url adresleri değişirse veya header bilgileri değişirse elle müdahale etmek yerine yenilerini almış olur liste.

Listeleri otomatiğe bağladım.

Orijinal listeden sadece TR mor kanallarını alıp ekliyorum ve Events kanallarının hepsini çekiyorum.

URL adresleri sabit olacak yani.

Listeleri otomatiğe bağladım.

Orijinal listeden sadece TR mor kanallarını alıp ekliyorum ve Events kanallarının hepsini çekiyorum.

URL adresleri sabit olacak yani.
Abi bu işi banada öğretir misin benimde işime yarar büyük ihtimalle 😵‍💫

Abi bu işi banada öğretir misin benimde işime yarar büyük ihtimalle 😵‍💫
Kardeşim bu listeler geniş olarak varlar github'da birilerinin repolarında. Onlar otomatik olarak çekiyorlar listeleri ben de onlardan sadece istediğim kanalları ayıklayarak alıyorum listeleri ve kendi repomda farklı isimlerde dosyalar oluşturarak kullanıyorum.

Böyle bulduğun sürekli güncellenen listeler varsa yani yenilenen vs sana da bir github adresi açtırıp öğretebilir ya da desteklerim yapmak istiyorsan 💪

daddy live'i ilk gordugumden beri hayalimdi bugun gercek oldu. Abi bir kac kaynak var her kanal icin onlari da ceker misiniz?

Abi siz nerelerdeydiniz daddy live'i ilk gordugumden beri hayalimdi bugun gercek oldu. Abi bir kac kaynak var her kanal icin onlari da ceker misiniz?
Kaynak adresleri farklı kişilere aitse her birini yazarsanız hepsini tek dosyaya ekletebilirim sanırım.

Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.

VPN gerektirmeyecekler olabilir ama ben ilk denememde Bulgaristan ile açabildim.

Ekli dosyayı görüntüle 5932
Çok teşekkürler, şimdilik VPN'siz çalışıyor.

Sitesinde her kanal icin bir kac tane player var onlari demek istedim.
3 player gördüm eğer doğru sitedeysem.
2 playerda da aynı yayın var. 3. player oynatmıyordu. Doğru mu şu anda?

3 player gördüm eğer doğru sitedeysem.
2 playerda da aynı yayın var. 3. player oynatmıyordu. Doğru mu şu anda?
Şu anki site aşağıda gönderdiğim link fakat sürekli değişiyor:
mor 1 tr ilk 2 player çalışıyor 3. boş yer var ama player yok içinde.

valla abi yanlış anlamayın diğer kanallarla ilgilenmediğim için bakmaya üşendim

Ustam mor kanallar geliyor ama göstermiyor Türk Telekom da vpn mi istiyor acabaa

Şu anda benim DaddyLive linkleri de çalışıyormuş. 19 saat önce güncellemiş bot.

UrbanVPN Crotia seçiliydi direkt açıldı.

İlk mesajdaki kısa bağlantı adresini göremeyen olursa 😅

HTTP:
https://tinyurl.com/dl-beinsportstr

Ekli dosyayı görüntüle 5932
Harikasın ustam ellerine saglık.sonsuz Tesekürler. 😊

Konuyu görüntüleyenler

Geri