Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangisi stabil hangisi değil... Çok eklenti var kağıt kalem alıp tek tek kontrol edip not edilecek gerekecek düzeyde, @enesos44 bu düşünceyi aklında geçirip ya yazmaya üşenenler ya da unutanların dili olmuş bir yerde.Aslında bi karışıklık yok 3 repoyuda kurup eklentileri kafanıza göre seçeceksiniz yani bi repoyu eklediniz diye tüm eklentileri kurmak zorunda değilsiniz hangisinde çalışıyorsa o eklentiyi kurun mesela birinde dizibox stabil diğerinde değilse stabil olanı kurun powersinema ve diziyi latte repodan kurun umarım demek istediğim anlaşılmıştır.
Megarepo kendi beraberinde bir çok eklenti daha yüklüyor o eklentilerle birlikte üstüne burada ki eklentileride eklersek asıl karışıklık o zaman olacak hem karışıklık oluyo deyip hem mega repo içine eklenmesi ne kadar mantıklı anlamıyorum.Hangisi stabil hangisi değil... Çok eklenti var kağıt kalem alıp tek tek kontrol edip not edilecek gerekecek düzeyde, @enesos44 bu düşünceyi aklında geçirip ya yazmaya üşenenler ya da unutanların dili olmuş bir yerde.
Gerçekten merakımdan soruyorum: Bir kanal altında birleşip istişare ederek tek bir ortak repo yapılamaz mı ve yapılamaz ise neden yapılamaz?
İşte bende yukarıda onu anlattım repoyu eklediniz diye tüm eklentileri kurmak zorunda değilsiniz. Mesela nik ve kekik içinde ki powersinema dizi kaldırıp lattenin repodan kurun. Sadece 1 er adet gözükür hem sinema hem dizi olarak bundan bahsediyorum.tabii ki düğmelere basıp yükle kaldır çok kolay ve pratik ben daha kullanışlı olsun diye bir fikir atmıştım ortaya.
bazı ortak eklenti isimleri oluyor kafa karışıklığı giderilsin diye.
birer tane olsa daha stabil olur düşüncesindeyim bunu yapıp yapmamak size kalmış. emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum ücretsiz bir hizmet sonuçta.
Sinetech repo adı altında yapınMegarepo kendi beraberinde bir çok eklenti daha yüklüyor o eklentilerle birlikte üstüne burada ki eklentileride eklersek asıl karışıklık o zaman olacak hem karışıklık oluyo deyip hem mega repo içine eklenmesi ne kadar mantıklı anlamıyorum.
Çalışmayan bir eklenti olduğunda diğer repodan o eklentiyi yüklemek daha kolay ve mantıklı geliyor ki ben öyle yapıyorum hani her şeye bi anda olsun demekte ayıp emek olmazsa yemek olmaz sadece 2 butona tıklamak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.
+1kekikdevam, nikstream ve Latte urlleri tek bir URL altında toplansa sizce de daha güzel ve kolay olmaz mı?
böyle çok adres oldu, karışıklık vs.