Öneri Crow 1994 (Ölümsüz aşk ) - Crow 2024( Ölümsüz)

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Çok bilinen ve çok sevilen, gotik konseptleri olan kült bir film-ler serisi baş rolde Brandon Lee ;)

Bruce lee nin yakışıklı oğlu. inanılmaz bir melez güzeli. aktör. baş rolünde oynadığı the crow da masa üzerine çıkıp kurşunları yediği sahnede can vermiştir. film sonucu inanılmaz sükse elde etmiş ama bu sükse onu geri getirmeye yetmemiştir.
Brandon Lee : 1 şubat 1965'de california'da Bruce Lee ve Linda Lee Cadwell'in oğlu olarak dünyaya gelen ve üzerinde onlarca spekülasyon yapılan talihsiz bir kaza sonucu 31 mart 1993'de wilmington, kuzey carolina'da the crow'un film setinde hayata gözlerini yuman, "güzel" kelimesinin kendisine çok yakıştığını düşündüğüm oyuncu...
1 şubat 1965'de california'da bruce lee ve linda lee cadwell'in oğlu olarak dünyaya gelen ve üzerinde onlarca spekülasyon yapılan talihsiz bir kaza sonucu 31 mart 1993'de wilmington, kuzey carolina'da the crow'un film setinde hayata gözlerini yuman, "güzel" kelimesinin kendisine çok yakıştığını düşündüğüm oyuncu...

*** ilk crowda brandon un çatıda attığı bi gitar solosu vardır ki.....
*** Brandon Lee filmde, rock gitaristi eric draven'i canlandırmaktadır, gitariz, işkence edilerek öldürülmüş ve elbetteki gömülmüştür, günnerden bi gün, adamın mezarına bi karga [kuzgun] konar, nası olursa, o adamın ruhu karganın içine girer, olaylar gelişir ...

1994 Crow :
2024 Crow :
_ iyi seyirler _
17340003877451734000458736

Son düzenleme:
İlk film çok ilgimi çekmiş ve izlemiştim zamanını hatırlamıyorum bile ama 2024 yılındakini bilmiyordum. İlkini gözlerim arar muhtemelen. Yeniden yapılan aynı film veya dizileri nedense orijinalini izlediysem beğenemiyorum.

İlk film çok ilgimi çekmiş ve izlemiştim zamanını hatırlamıyorum bile ama 2024 yılındakini bilmiyordum. İlkini gözlerim arar muhtemelen. Yeniden yapılan aynı film veya dizileri nedense orijinalini izlediysem beğenemiyorum.
Hafta sonu 2 film birden yaparım ben , güzel filmdi ;)

Son düzenleme:
gereksiz cümlemi görmezden gelin iki versiyonu birden mi izleyeceksiniz yoksa ayrı ayrı iki film mi?
önce 1994 sonra 2024 yapıcam başka yok zaten, bakalım 2. de hikayeyi nasıl yorumlamışlar , çünkü ilki hayal mayal aklımda ...

önce 1994 sonra 2024 yapıcam başka yok zaten, bakalım 2. de hikayeyi nasıl yorumlamışlar , çünkü ilki hayal mayal aklımda ...
94' olanının görseli ve kurgusu zamanına göre iyiydi ama 30 yıl sonra çekilenle arasında fark vardır illa ki.
IMDB puanları 7.5 ve 4.5 ya gerçekten çok beğenilmedi ya da benim gibi kıyasa gidenler yüzünden düşük kalmış olabilir yeni film.

2024 versiyonu eh işte. Ben de puanını görünce, neyse dedim ilkinin hatırına izlenir, izleniyor evet ama o kadar :D

İlk filmde genel olarak belki biz Türk izleyicileri etkileyen özellikle Brandon Lee'nin ölüm konusu olmuştur. Bruce Lee izleyip sokaklarda döne döne tekme atarak büyürken oğluna saygı kaçınılmazdı 😅

Geri