ÇÖZÜLDÜ: bağlantı hatası 2

tayfun

Üye
Konular
8
konuya cevap veremeden konuyu kilitlemişsiniz..
sebebini bilmiyorum ama bu konuda yalnız değilmişim en azından, hatta youtube'da da bir kullanıcı bir videonun altına yazmış...
sorunun sebebi nedir iss mi dir? bilemiyorum, ama çok merak ediyorum.
çözüldü demekle çözülmüyor..

sorun ne bilmiyorum ama bende bir problem yok. çoğu kişi vpn kullanıyor büyük ihtimalle ondan kaynaklı olabilir

sorun ne bilmiyorum ama bende bir problem yok. çoğu kişi vpn kullanıyor büyük ihtimalle ondan kaynaklı olabilir
sorun şu kardeşim ne zaman oturum açmaya çalışsam şifremi ve kullanıcı adımı kabul etmiyor. aslında ediyor hatalı kullanıcı adı veya şifre demiyor.

''

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Lütfen 16 veya daha az karakter içeren bir değer girin.'' diye bir ekran çıkıyor

bende her seferinde şifremi unuttum diyerek giriş yapıyorum. .çok saçma evet ama durum bu!

Konu çözüldü demekle öyle hemen çözülmüyor maalesef. Aynı hata bendede var.
Telefonum iphone. Tarayıcı olarak safari kullanıyorum ve hatta chrome ilede aynı hatayı veriyor.
Çerezleri silmekle interneti açıp kapatmaklada olacak iş değil.
öyle bilip bilmeden onay gelmeyende hemen konuyu kapatmayın.

Şifreleriniz bahsinin geçtiği gibi 16 karakterden mi oluşuyor ?
sorun şu kardeşim ne zaman oturum açmaya çalışsam şifremi ve kullanıcı adımı kabul etmiyor. aslında ediyor hatalı kullanıcı adı veya şifre demiyor.

''

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Lütfen 16 veya daha az karakter içeren bir değer girin.'' diye bir ekran çıkıyor

bende her seferinde şifremi unuttum diyerek giriş yapıyorum. .çok saçma evet ama durum bu!

Konu çözüldü demekle öyle hemen çözülmüyor maalesef. Aynı hata bendede var.
Telefonum iphone. Tarayıcı olarak safari kullanıyorum ve hatta chrome ilede aynı hatayı veriyor.
Çerezleri silmekle interneti açıp kapatmaklada olacak iş değil.
öyle bilip bilmeden onay gelmeyende hemen konuyu kapatmayın.
Bende aynı senin yaptığın gibi giriş yapıyorum.

Hayır 16 karakterden az
Kayıt olurken sorun yaşayanlar arasında mısınız ? İlk kayıt olan kullanıcılar biraz sorun yaşamışlar mail adreslerine mail gelmeme gibi sorunlar

Şifreleriniz bahsinin geçtiği gibi 16 karakterden mi oluşuyor ?
hayır dostum 6 karakter de denedim 30 karakterde,, basit şifreler de denedim iphone'nun önerdiği şifreleri de ama sonuç hep aynı. şifreyi sıfırlama talebi oluşturduğumda aynı tarayıcıdan yeni şifre ile oturum açılıyor fakat çıkış yaptıktan sonra yada başka bir tarayıcıda (opera chrome, brave edge fark etmez) sorun yaşıyorum.

Tarayıcı çerezlerini temizleyip mobil cihazda kullanmış olduğunuz tarayıcı ön belleğini temizleyip modemi kapatıp açıp deneyebilir misiniz ?

hayır dostum 6 karakter de denedim 30 karakterde,, basit şifreler de denedim iphone'nun önerdiği şifreleri de ama sonuç hep aynı. şifreyi sıfırlama talebi oluşturduğumda aynı tarayıcıdan yeni şifre ile oturum açılıyor fakat çıkış yaptıktan sonra yada başka bir tarayıcıda (opera chrome, brave edge fark etmez) sorun yaşıyorum.
Tüm tarayıcılarda sorun yaşıyosanız sorun internetiniz ile alakalı olabilir kullanmış olduğunuz dns veya kullandığınız internet servis sağlayıcısından kaynaklı olabilir

Kayıt olurken sorun yaşayanlar arasında mısınız ? İlk kayıt olan kullanıcılar biraz sorun yaşamışlar mail adreslerine mail gelmeme gibi sorunlar
mail gelmeme sorunu yaşadım evet ama uzun sürmedi 5-10 dk uğraştırdı sadece

Tüm tarayıcılarda sorun yaşıyosanız sorun internetiniz ile alakalı olabilir kullanmış olduğunuz dns veya kullandığınız internet servis sağlayıcısından kaynaklı olabilir
standart ayarlarda türknet fiber internet kullanıyorum

mail gelmeme sorunu yaşadım evet ama uzun sürmedi 5-10 dk uğraştırdı sadece
Farklı bir mail ile hesap oluşturup deneme şansınız var mı kayıt olurken yaşadığınız sorundan kaynaklı mı değil mi onu bilelim

Heryere girip çıkıyoruz birtek bu sitede sorun yaşadım.

İlk başta bende de hata vardı. VPN kullanıyordum sanırım ipden kaynaklı. VPN kapattım çerezleri sildim sorun çözüldü

İlk başta bende de hata vardı. VPN kullanıyordum sanırım ipden kaynaklı. VPN kapattım çerezleri sildim sorun çözüldü
Evet DNS ayarlarını o yüzden sormuştum kullanmış olduğu dns farklı bi dns ise sorun çıkarabilir malum sitede bir çok koruma mevcut ister istemez ip veya DNS sıkıntısı çıkarabilir

Tarayıcı çerezlerini temizleyip tarayıcı ön bellek sıfırlayıp modemi kapatıp 5 sn sonra tekrar açarak denediniz mi
sağolsun bir admin arkadaş yardımcı olmaya çalıştı. modem kapatma çerez silme gibi şeyleri denedik safariden sadece mobilden oturum açabildik

Geri