Commodore 64 Ekmek Kasa Görünümlü Kablosuz Mekanik Klavye - 8BitDo

Sinetech 

Admin
Konular
88
Malum gümrük kanunu çıkmadan önce Türkiye'den de sipariş verebiliyorduk ancak artık imkansız (Türkiye gönderimi kapalı).

İngiltere'deki bir arkadaşımın adresine sipariş ettim ve Amazon 1 günde teslim etti. Artık arkadaşımın Türkiye'ye getireceği günü dört gözle bekliyorum :)

Aslında içinde direk HDMI çıkışı ve C64 emülatörü olsa ekstra tadından yenmezdi.

Çok güzelmiş güle güle kullanın.

Malum gümrük kanunu çıkmadan önce Türkiye'den de sipariş verebiliyorduk ancak artık imkansız (Türkiye gönderimi kapalı).

İngiltere'deki bir arkadaşımın adresine sipariş ettim ve Amazon 1 günde teslim etti. Artık arkadaşımın Türkiye'ye getireceği günü dört gözle bekliyorum :)

Aslında içinde direk HDMI çıkışı ve C64 emülatörü olsa ekstra tadından yenmezdi.

iyi günlerde kullanın yeterli sayıya ulaştığınız da bir çekiliş olurmu? diye düşünmeden geçemiyorum :))

Bende 90 larda commodore 64 vardı bende 12-13 yaşlarında almıştım şimdi 46 yım. Atıldımı satıldımı keşke saklasaydım :cry:. Kasedi falanda vardı ya hatta içinden çıkan basic kitabı ile arkadaşla beraber uğraşıp danseden fare diye bir kod yazmıştık ekranda bi fare soldan sağa geçip gidince öyle ekrana bakakalmıştık. Bu klavye efsaneymiş hocam vallaha kıskandım yani :cool:

güle güle kullanın, ben de mister pi fpga cihazı istiyordum, taki udon diye bir adam var, terasic de-10 nano kartın klonunu yaptı, onun peşindeyim şimdi, yurtdışında yaşayan birilerini bulup onların adresine gönderip sonra onların gelmesini bekleyeceğiz artık, uğraştığımız şeyler bakın

Konuyu görüntüleyenler

Geri