Coloudstreamm

Dün akşam bende canlı yayına giremedim. Kendi uygulaması yerine ıptv# yada VLC uygulamasına yönlendiriyor bende!

Kontrol ettim şimdi. Canlı yayınlar açılmadı normal kullanımda ama VPN ile girince anında açıldı.

Ayrıca sorun olduğunu söylediğinizde kurcalarken fark ettim ki kekikakademi ekli ise ve normalde listesinde bulunmasına rağmen eklentiler/kekikakademi ye tıkladığınızda görünmeyen uzantılar (+18 vb) cloudstreamde tek bir ayar ile eklenebilir hale geliyorlarmış. Ayarlar/Sağlayıcılar/Tercih Edilen Medya'ya girilince çıkan listede NSWF seçili değil normalde. Onu da seçip eklentilerden kekikakademiye tıkladığınızda görünmeyen uzantılar da görünecektir.

Yeniden bağlan...

Yüklenirken hata oluştu, daha sonra tekrar deneyin.
Bende de böyle bi hata var tv box da telefonda vpn ile giriyor

Yeniden bağlan...

Yüklenirken hata oluştu, daha sonra tekrar deneyin.
Bende de böyle bi hata var tv box da telefonda vpn ile giriyor
Mi Stick 4k'da da normalde açmadı linkteki video ama VPN açınca açıldı video.

Vpn olarak ne kullanıyorsunuz ben açınca interneti kesti çünki
Ücretsiz versiyonu kullanıyorum 6 saatlik veriyor tek seferde Octohide VPN. Aygıt üzerinden play storedan indirmiştim.

Yok hocam yine olmadı yine olmadı bi türlü ayarlamıyor güncellemiyormu acaba
Cihazı yeniden başlatıp vpn açtıktan sonra cloudstreame girip bakın bence. Bu mesajınızdan sonra VPN kapattım bağlantı hatası verdi daha sonra tekrar açıp denedim önceki gibi çalıştı.

Arama yaptırıp tekrar açtım oldu😂😂 bi saçmalık vardı ama anlamadım😅 yinede sağolun hocam Teşekkür ederim kapat aç falanla da olmadı

Kontrol ettim şimdi. Canlı yayınlar açılmadı normal kullanımda ama VPN ile girince anında açıldı.

Ayrıca sorun olduğunu söylediğinizde kurcalarken fark ettim ki kekikakademi ekli ise ve normalde listesinde bulunmasına rağmen eklentiler/kekikakademi ye tıkladığınızda görünmeyen uzantılar (+18 vb) cloudstreamde tek bir ayar ile eklenebilir hale geliyorlarmış. Ayarlar/Sağlayıcılar/Tercih Edilen Medya'ya girilince çıkan listede NSWF seçili değil normalde. Onu da seçip eklentilerden kekikakademiye tıkladığınızda görünmeyen uzantılar da görünecektir.
Hiç maç izlediniz mi burada, performans nasıl?

Hiç maç izlediniz mi burada, performans nasıl?
Evet çokça. Sadece bazı zamanlarda açılmıyor gibi görünebiliyor ama VPN açıp tekrar girince açılıyor. Seri ve en yüksek olmamasına rağmen kaliteli oluyor. İlk zamanlarda kıyasladığımda 15-20 snlik bir geriden geliş vardı ama her zaman aynı olur mu bilmiyorum.

hep vpn le mi çalışıyor
Hayır sadece herhangi bir uzantısındaki film,dizi,müsabak vb yayına tıkladığınızda direkt olarak bağlantı yok (yani kaynağı eklenmemiş) demiyor ama ekranda yuvarlak dönüp dönüp duruyor ve açmayıp hata veriyorsa vpn ile denediğinizde açılabiliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri