astım usta
Paylaşımcı
Şimdi kurdum site aktif calişti 4klar var daha yeni gelişmesi lazim şimdiden hayırlı olsun ne diyelim
Türkçe altyazılar yok galiba hocam ?Şimdi kurdum site aktif calişti 4klar var daha yeni gelişmesi lazim şimdiden hayırlı olsun ne diyelim![]()
emeğine sağlık aktif calışıyor türkçe yokTürk eklenti'de yapılsın sağlam piyasaya girsin diye 3 aydır bekliyorum fakat daha fazla bekleyemedim. Cricfy ve Sktech Cloudstream eklentilerini yapan Nivin Charles'da geliştirici ekibinde. Tüm kaliteli yabancı dizi film eklentileri var. Cricfy ve Sktech tabiki var. Tek repoda şimdilik 4 ayrı geliştirici var.
Repo kodu: universe
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
galiba tr dublaj secenekli site yok eklenmior yada kod yokTürk eklenti'de yapılsın sağlam piyasaya girsin diye 3 aydır bekliyorum fakat daha fazla bekleyemedim. Cricfy ve Sktech Cloudstream eklentilerini yapan Nivin Charles'da geliştirici ekibinde. Tüm kaliteli yabancı dizi film eklentileri var. Cricfy ve Sktech tabiki var. Tek repoda şimdilik 4 ayrı geliştirici var.
Repo kodu: universe
Ne yazık ki çalıştıramaz. Farklı bir teknoloji (flutter) ile kodlanmış bu proje. Yapanların emeklerine sağlık.elinize sağlık güzel olmuş windows tarafında deniyorum şimdilik ama merak ettiğim bişey var cloudstream ve nuvio tarzı uygulamalarında eklentilerinide çalıştırır mı acaba