Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bence en güzeli telegram açmak olurCloudStream Uygulamasının İçine Forum Tarzı Bişey Yapılsın Orda Devam Edilsin Paylaşımlara Excalibur Kardeşimiz İçerik Önerme Platformu Yapmıştı Uygulamanın İçine
Ben dedim grubum var gelsinler oradan iletişim kurulsun diye dönüş yapan olmadıbence en güzeli telegram açmak olur
Kardeşim telegramdan paylaştığın sineclub debug ; google cromecast android tv box da soldaki menü çalışmıyor , eksiklikleri bildirecek bir konu başlığı olmadığı gibi telegramdanda paylaşıma yorum yapamıyoruz malum , bilgine , kolaylıklar dilerim.Aslında bende düşünmüştüm bunu, forum bölümü açmayı ve orada insanların paylaşım yapmasını şöyleki m3u linki paylaşıldığında üzerine tıklanarak direk uygulamada açılabilecek, belki ileride düşünebiliriz
Ben KatıldımBen dedim grubum var gelsinler oradan iletişim kurulsun diye dönüş yapan olmadı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teklifim halen geçerli repo sahiplerine
Hoş geldiniz hocamBen Katıldım
Bende katıldımHoş geldiniz hocam
Hoşgeldiniz hocam hertürlü repo paylaşımı uygulama paylaşımı ve ya diğer iletisimler icin kullana bilirsiniz grubumuzuBende katıldım