Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@Sinetech Forumun bir amacı kalmadıysa, madem hiçbir şey konuşamıyoruz, o zaman neden burada vakit kaybedelim? Bunun yerine GitHub Community tarzında bir yapı kuralım. Zaten açık kaynak projelerde her şey şeffaf şekilde paylaşılıyor; tartışmaları orada sürdürebiliriz. Alternatif olarak Telegram ya da Matrix gibi platformlara geçiş yapılabilir. Hatta gerekirse bir bot oluşturup tüm bilgileri bu bot üzerinden komutlarla aktarabiliriz. Herkes kendi tarafında botu kullanır, telif vb. engeller de sorun olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca Resilio Sync benzeri bir yöntemle bilgileri doğrudan birbirimize aktarabiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumda forumun verimli bir şekilde yaşaması mümkün mü? Bu konuyu tartışalım mı?Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkında Bu Tarz Konuları Konuşmamaya Özen Gösteriyoruz Maalesef
Foruma yeni geldim ve yararım olsun istiyorum.Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkında Bu Tarz Konuları Konuşmamaya Özen Gösteriyoruz Maalesef
Bir süre sonra muhtemelen ya başka foruma geçilir ki sanmam ya da kapalı kutu tarzı olurForuma yeni geldim ve yararım olsun istiyorum.
Neler konuşuldu bilmiyorum. Konuyu olduğu gibi okumak için taramam lazım. Sizin öngörünüz nedir?
Ben adminin bu yatırımı yapacağını sanmıyorum.Bir süre sonra muhtemelen ya başka foruma geçilir ki sanmam ya da kapalı kutu tarzı olur