sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 26
Güncel mi peki csNikstream, sakultah bunları indirdim geri sildim geri yükledim çıkmadı yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güncel mi peki csNikstream, sakultah bunları indirdim geri sildim geri yükledim çıkmadı yine
Evet güncelGüncel mi peki cs
Çalışması lazım repo güncelleme yapsana biEvet güncel
Silip tekrar mı yükleyim , güncelleme butonu var mıÇalışması lazım repo güncelleme yapsana bi
Yokcloudstream ya da televizo'mu olacak?
Bunu yaptın mıNikstream, sakultah bunları indirdim geri sildim geri yükledim çıkmadı yine
Senin url'de Selçuk var görünüyor ama devre dışı
Açacam bitti şimdiSenin url'de Selçuk var görünüyor ama devre dışı
makoto reposunda varTabii platformunu da ekleseniz de film ve dizilerini izleyebilsek
Var ama ulaşımı sadece belirli kişilere açık, yani ben ulaşamıyorum maalesefmakoto reposunda var
Belirli kişiler derken hocam ?Var ama ulaşımı sadece belirli kişilere açık, yani ben ulaşamıyorum maalesef
Yani E-posta ve mail adresleri ile girebilenler, onaylı şekildeBelirli kişiler derken hocam ?
E sende al bi ücretsiz hesap , ulaşYani E-posta ve mail adresleri ile girebilenler, onaylı şekilde
Eklentiyi kurarken e-mail istiyor oraya kayıt yaptım ancak eklenti hâlâ sorunlu ve ulaşılamıyorE sende al bi ücretsiz hesap , ulaş
Tabii nin kendi sitesinden üyelik alıp oraya girmelisinEklentiyi kurarken e-mail istiyor oraya kayıt yaptım ancak eklenti hâlâ sorunlu ve ulaşılamıyor
Her iki aşamada ücretsiz değil miTabii nin kendi sitesinden üyelik alıp oraya girmelisin
Tabii sitesinden ücretsiz üyelik alman yeterli. Cs ye bu bilgiyi girdiğinde full gibi olcak. Csde kide ücretsizHer iki aşamada ücretsiz değil mi