Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vardı zaten"cncv" reposuna Cricfy Tv eklenmiş
Ben sürekli takip ediyorum yeni gelmiş olması lazım daha önce o repoda yoktuVardı zaten
Wizard haklı. Yeni gelmiş. Önceden yoktuBen sürekli takip ediyorum yeni gelmiş olması lazım daha önce o repoda yoktu
Alt yazılı izlediğiniz içerik açıkken altta kaynak seçeneğini tıklayın sağ üstte alt yazı kodlaması var ona basıp otomatik, turkish iso ya da utf8 bunlardan birini seçerek deneme yapın normalde utf 8 de sorun olmaması gerekiyor önce onu deneyin olmazsa turkish iso deneyinaltyazılarda karakter sorunu yaşıyorum çözümü var mı?
Reklam uygulaması yok ...Cloudstream'de reklam çıkması gibi bir şey olmuyor degil mi? Ben en son 1 ay once kullandım cloudstreami yakin zamanda kullanmadim o yüzden soruyorum.
Kusura bakma, cncv cricfy... falan karıştırdım haklısınVardı zaten
cncv eklenti kuruluyor fakat boş geliyor birşey yapmak mı gerekiyorVardı zaten
Ben sorun yaşamıyorum, eklentiyi silip yeniden kurmayı ve uygulamayı durdurup başlatmayı denediniz mi?Geliştiricici arkadaşlar HdFilmCehennemi nikstream ve feroxx3 de sunucu hatası veriyor, açılacakmış gibi oluyor açılmıyor
Ultima, içerikleri tek bir eklentide toplamanızı sağlayan bir eklenti. Kendi ayarları içerisinden belirli eklentileri ve içerisindeki kategorileri seçip istediğinizi ekliyorsunuz, bu sayede ultima eklentisini seçtiğinizde diğer eklentilerdeki kategorileri tek bir alan'da toplamış oluyorsunuz.Ultima eklentisi ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor çözemedim . Değerli hocalarım yardım rica ediyorum. Saygılarımla.
Eklentiyi sildim tekrar yükledim ama yükleme diyor açılacakmış gibi yapıp sunucu hatası diyorBen sorun yaşamıyorum, eklentiyi silip yeniden kurmayı ve uygulamayı durdurup başlatmayı denediniz mi?
Ultima, içerikleri tek bir eklentide toplamanızı sağlayan bir eklenti. Kendi ayarları içerisinden belirli eklentileri ve içerisindeki kategorileri seçip istediğinizi ekliyorsunuz, bu sayede ultima eklentisini seçtiğinizde diğer eklentilerdeki kategorileri tek bir alan'da toplamış oluyorsunuz.
Ultima aynı zamanda bir diğer cihazdaki son izlediğiniz içeriğide senkron etmenizi sağlıyor ancak yapımı biraz zor ve ara ara bozuluyor.
İkisini de duzelttimGeliştiricici arkadaşlar HdFilmCehennemi nikstream ve feroxx3 de sunucu hatası veriyor, açılacakmış gibi oluyor açılmıyor
teşekkür ederim usta"cncv"
Bende eklenti kuruluyor ama boş geliyor sebebi ne acaba"cncv"