CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Navigasyon panelinin ortasında bulunan kütüphane kısmında, sağ üstte bir simge göreceksiniz oradan simkl seçerseniz izlediğiniz yapımları görebilirsiniz. Simkl genelde otomatik olarak içerikleri kütüphanene ekliyor ancak yapım isimlerinin ingilizce olması gerekli.
Anladım hocam teşekkürler

@kraptor hocam dizist ye bakabilir misin ? Çökmüş gibi

Son zamanlarda Cloudstream'de altyazılar seçili olsa da ekranda görünmüyordu. Ben de yedek alıp sıfırladım ve geri yükledim yedeği. Altyazı sorunu ortadan kalktı. Fakat repolardaki devredışı kalmış bazı kullandığım eklentiler (exxen, gain, ssport ve tabii) gibi tekrar yüklenmemiş. Evet o reponun sahibi arkadaşın bu eklentilerle ilgili oluşabilecek sıkıntılarını anlıyorum ama bi şekilde tekrar kurulabilir mi, bilen yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Son zamanlarda Cloudstream'de altyazılar seçili olsa da ekranda görünmüyordu. Ben de yedek alıp sıfırladım ve geri yükledim yedeği. Altyazı sorunu ortadan kalktı. Fakat repolardaki devredışı kalmış bazı kullandığım eklentiler (exxen, gain, ssport ve tabii) gibi tekrar yüklenmemiş. Evet o reponun sahibi arkadaşın bu eklentilerle ilgili oluşabilecek sıkıntılarını anlıyorum ama bi şekilde tekrar kurulabilir mi, bilen yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
O eklentiler uygulamanın içerisine önbelleklenmişti, verileri sıfırladığınız için gitti. Makotonun reposuda artık yok, eğer yedek bir repo bulamazsanız onları geri kullanamazsınız.

Şu an hiç bir repoda saydıkların yok. Telif sebebiyle geri gelmeyecek

O eklentiler uygulamanın içerisine önbelleklenmişti, verileri sıfırladığınız için gitti. Makotonun reposuda artık yok, eğer yedek bir repo bulamazsanız onları geri kullanamazsınız.
Dizi sitelerinde platformlar var

Bu Simkl hesabına giriş yap clouda bağladım fakat herhangi bir değişiklik olmadı

Son düzenleme:
Bu Simkl hesabına giriş yap clouda ağladım fakat herhangi bir değişiklik olmadı
Genelde streamplay gibi eklentilerde işe yarıyor, türkçe içerikleri algılamaz.
Aşağıdaki ss'deki gibi sol üstte bir "S" simgesi göreceksiniz, buna tıklarsanız bazı seçenekler açılır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250627-162817.png
    Screenshot_20250627-162817.png
    781.1 KB · Görüntüleme: 22
Keşke JustWatch tarzında kaliteli bi kaynak yapsalar Türkçe içeriklerde de çalışa veya imdb de eklenebilir

Pandaların nesli tükenmese, savaşlar bitse, hayat bayram olsa güzel olmaz mı ? 🥳🙂

Geri