ByAyzen
Üye
- Konular
- 0
Bu ara sıra benimde denk geldiğim bir sorun, çok sık olmasada denk gelebilirsiniz.Repoları komple silip geri yükledim açıldı şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu ara sıra benimde denk geldiğim bir sorun, çok sık olmasada denk gelebilirsiniz.Repoları komple silip geri yükledim açıldı şimdi
Repo sahibi avocado açıklama yapmadan repoyu kapattı, kendi discord sunucusundanda çıkmış. Ne olduğunu bilmiyoruz.slmarkadaşlar cs de kullandığım ultima ekletisi var dı kapanmış galiba bilgisi olan var mı başka bir eklentiye taşınmış olabilir mi
Domain değişecek yine öyle görünüyorGeliştirici arkadaşlar superfilmgeldi eklentisi
Nikstream,ferox ve kekikan eklentilerinde çalışmıyor
Düzelttim hocam.Değerli geliştirici dostlar, SetFilmizle bütün eklentiler de bağlantı bulunamadı hatası veriyor.
![]()
Hayır netmirror uzun süredir bozuk, yakın zamanda "cncv" reposu forklayıp düzeltti onu kullanabilirsiniz.Netflix mirror eklentisi çalışıyor mu sizde
Evet sanırım domain değişecek 3 repoda da açılmıyorDomain değişecek yine öyle görünüyor
Superfilmgeldi domain değişti düzelttimEvet sanırım domain değişecek 3 repoda da açılmıyor
Ayarlar - sağlayıcılar - tercih edilen medya üzerinden canlı yayını seçtiğinizde düzelecektir.kekikdevamdaki canlı yayın eklentilerinin hepsini indirmeme rağmen sadece rec ve inatı seçebiliyorum, aynı eklentiyi arkadaşımın cihazına kurduğumda diğerlerini seçebiliyorum ama bende indirmeme rağmen canlı kanallar kısmında gözükmüyor, sebebini bilen var mı?
sağol hocamSuperfilmgeldi domain değişti düzelttim
Disney belki geliştirme aşamasındadır. cncv reposunda kullanılabilirNetflix mirror eklentisi biraz güncellenmesi gerekiyor disneymirror eklentisi geldi eklenti içine eklenti yapan depolara baktığımda @feroxxcs3 deposunda eklentiler hata veriyor disney mirror eklenmemiş @nikyokki deposunda disney plus mirror diye eklenti çıkıyor ama eklenti netflix mirror ile aynı içerik ama linke basıldımı çalışmıyor ve primevideomirrorda disneymirror gibi aynı hatayı veriyor bu yazıyı eklentilerinin de hata olduğunu bilmenizi istediğim için ysdım haliyle bir çok eklenti var sorun çıkaran birileri söylemezse haberiniz olmayabilir emekleriniz için teşekkürler
Netflixmirror ve Disneyplus ı Tatil sonrası düzelteceğim. 10 gün yoğum kusura bakmayınNetflix mirror eklentisi biraz güncellenmesi gerekiyor disneymirror eklentisi geldi eklenti içine eklenti yapan depolara baktığımda @feroxxcs3 deposunda eklentiler hata veriyor disney mirror eklenmemiş @nikyokki deposunda disney plus mirror diye eklenti çıkıyor ama eklenti netflix mirror ile aynı içerik ama linke basıldımı çalışmıyor ve primevideomirrorda disneymirror gibi aynı hatayı veriyor bu yazıyı eklentilerinin de hata olduğunu bilmenizi istediğim için ysdım haliyle bir çok eklenti var sorun çıkaran birileri söylemezse haberiniz olmayabilir emekleriniz için teşekkürler
Teşekkürler ben eklentiyi kullanıyorum sadece eklentiyi yapan depo sahiplerine bilgi amaçlı söyledim haliyle bütün eklentilerdeki sorunları devamlı kullanmıyorlar bilemezler bir kullanıcı olarak söyledimDisney belki geliştirme aşamasındadır. cncv reposunda kullanılabilir