CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Öncelikle tüm depo sahipleirnin ellerine meklerine sağlık. ben bu konularda biraz acemiyim. bazı depolarda aynı siteler mevcut ama sürümleri farklı. bu sürüm farkları nereden kaynaklanıyor. işleyiş ve çalışma biçimi olarak fark var mı.
bahsi geçen 6 depoyu yükleyip içlerinden en güncel sürümü olan siteleri mi bırakmam lazım?
burda tüm depoları yüklersek çakışma sorunu gibi bir şey oacağı ve cloudstreamin çalışmayacağı tarzında bir muhabbet dönmüştü
cevaplar için teşekkürler
Sürüm önemsiz kurdunuz calismadiysa buraya gelip bildirebilirsiniz aynı eklentiyi iki kere kurarsanız çakışır bu eklentiler aslında uygulama aynı anda iki uygulama üst üste yazılmaya çalışıyor çakışma oluyor hata veriyor latte hocamızın eklenti listesini takip edip en son güncellenenlere bakabilirsiniz kekikdevamdan bir şey kurmanızı önermem bizim depolarimizi tek depoya koyuyor çoğu çalışmaz

Öncelikle tüm depo sahipleirnin ellerine meklerine sağlık. ben bu konularda biraz acemiyim. bazı depolarda aynı siteler mevcut ama sürümleri farklı. bu sürüm farkları nereden kaynaklanıyor. işleyiş ve çalışma biçimi olarak fark var mı.
bahsi geçen 6 depoyu yükleyip içlerinden en güncel sürümü olan siteleri mi bırakmam lazım?
burda tüm depoları yüklersek çakışma sorunu gibi bir şey oacağı ve cloudstreamin çalışmayacağı tarzında bir muhabbet dönmüştü
cevaplar için teşekkürler
O sürüm depoda domain değişikliği veya ciddi kod değişikliği vs yapıldıysa geliştirici tarafından inisiyatifle eklenen bir gösterge.

Birden fazla depoda aynı eklenti olabilir ama farklı kodlamalar kullanmış olabilirler aynı siteyi taklit etseler bile. O yüzden oradaki sürümler sadece ait olduğu depoyu ilgilendiriyor. Son kullanıcı olarak onlara bakarak karar vermek pek mantıklı değil. Sürüm 35 olabilir birinde ama diğerindeki fazlaca değişikliğe rağmen sürüm 1 görünen çalışan eklenti olabilir.

Baktım bende de hiç bir depodaki çalışmıyor malesef. tek tek hepsinde denedim.kırmızı cloudstream son sürüm kullanıyorum.internet sağlayıcısı ttnet.
Superfilmgeldi sitesi superonline da da sayfayı 3 kez yenileyince açılıyor. Muhtemelen domain değişecek şimdilik beklemede kalmak en doğrusu

Superfilmgeldi sitesi superonline da da sayfayı 3 kez yenileyince açılıyor. Muhtemelen domain değişecek şimdilik beklemede kalmak en doğrusu
Sonu .art olansa bendeki Superonline'da güvenlik hatası verip hiç açılmıyor. :confused:

Selamlar, merak ettiğim 2 sorum var

- CS ana menüsünde üstte neredeyse ekranı kaplayan resim oluyor logo vs bunu kapatmanın yolu var mıdır ayarlarda bir yerde? None seçince tük kanallar vs gitmiş oluyor maalesef, kayıt edilmiş kanallar otomatik güncellenmiyor.

- CS uygulamasının ikonu mavi olacak denmiş benim kullandığım mor renkli görünüyor bu eski mi uygulamayı güncellemeli miyim?

Selamlar, merak ettiğim 2 sorum var

- CS ana menüsünde üstte neredeyse ekranı kaplayan resim oluyor logo vs bunu kapatmanın yolu var mıdır ayarlarda bir yerde? None seçince tük kanallar vs gitmiş oluyor maalesef, kayıt edilmiş kanallar otomatik güncellenmiyor.

- CS uygulamasının ikonu mavi olacak denmiş benim kullandığım mor renkli görünüyor bu eski mi uygulamayı güncellemeli miyim?
Mavi logolu stabil sürüm olduğu için öneriyoruz

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya b

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto
Devre Dışı
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
@Latte abimin eklentisi sanırım devre dışı bırakılmış en azından bende şu anda çalışmıyor

Dün de yazdım çoook sıcak ama ona rağmen hızlıca gerekli düzenlemeleri yapıyorum diye.

Daddy eklentileri tamam, AniworldMC ve Ddizi eklentisi de tamam.
Diğer eklentileri de halledince haber vereceğim ama sıcak ki ne sıcak 😅

Selam herkese
Depoları hazırlayıp bizlere sunan sizlere çok teşekkür ederim.
Başka bir forumda,kaldırılan depo eklentisini silemediğinden bahsetmiş birisi,belki burada görür,eklentilerde ekletilere tıklayıp oradan silebilir.

Jetfilim eklentisi bir düzenledi malasef hiç bişe açılmıyor baglatı hatası var

Geri