CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

AllRepos un böyle kalacağını zannetmiyorum. Muhakkak daha da geliştirilir. Çünkü çok büyük kolaylık gerçekten. Geliştirici umarım burayı okuyordur :)
cloudstream özeti sol tarafı kullanırsan mutlu mesut yaşarsın soru sormadan sağ tarafı kullanırsan sürekli mesaj atarsın aslında özet tam bu :)

Orası doğru da eklentileri doğru dürüst kurmaz isen çalışanlarını bulmaz isen sol tarafında anlamı kalmaz :)
valla ben film izlemiyorum pek dizi havuzu da belli sol beni kurtarıyor allrepos yokken de en çok kekikdevam da var d,ye onu kurup ötekilerden eklemeler yapmıştım bide megarepo dan 3 5 bişe sonrasında sol da birinde çalışmıyosa ötekınde çalışmayan bişeye denk gelmedim

baktım şimdi düzelttin sanırım çok sağol bir tanesi gurme olmuş şimdi
Ben düzeltmedim ama bakıyordum ve direkt gurme olarak açıldı kanal.

3 Adet alt alta aynı isimde var o kanal ilki açılmıyor söylediğiniz gibi ikincisi gurme olarak açılıyor ama bir de HD (1) olarak geçen var.
Yani B.. Gurme, B.. Gurme, B.. Gurme HD (1) sıralamasından 2. sıradaki zaten sizin istediğiniz kanalmış ;))

AllRepos denedim gerçekten çok kullanışlı olmuş kim yaptıysa iyi olmuş bence herkesin kullanması açısından.

Sizin yazdığınız mantığa ters diyorsunuz ki hem HepsiDepo yüklü hemde diğer depolar bu şekilde olunca tabii ki çakışır AllRepos içerisinde zaten diğer depoların eklentileri barındırılıyor tek depo ile bütün işi çözmüş oluyorsunuz kökünden dediğimi yapın sonuç alırsınız en iyisi sıfırdan cloudstream'i sıfırlayın baştan kurun takır takır çalışır keyfinize bakarsınız
AllRepos'ta bütün eklentiler kurulacak mı?

Hepsini kurun çakışma yapmaz isterseniz şöyle yapın mavi veya kırmızı sürümden hangisini aktif kullanmıyorsanız onu sıfırlayın içine bu depoyu kurun birden fazla eklenti gözükür tek eklenti olarak karşınıza çıkar ne demek istediğimi anlamışsınızdır
Cok iyi oldu kral sag ol yav bıktıydım artık o bu şu ne nerede kayboldu webdeizle eklentisi favorim 4 tane var hangisi çalışıyor diye dönüp duruyordum 😅

Hepsini kurun çakışma yapmaz isterseniz şöyle yapın mavi veya kırmızı sürümden hangisini aktif kullanmıyorsanız onu sıfırlayın içine bu depoyu kurun birden fazla eklenti gözükür tek eklenti olarak karşınıza çıkar ne demek istediğimi anlamışsınızdır
Hocam anlamadım kusura bakma
Kırmızı derken deneysel sürümden bahsediyorsan onu kullanmıyorum
Normal 4.5.2 mavi CS kullanıyorum
Ne yapmam lazım?

Geri