Bende çalışıyor. Sizin eklentinizde sıkıntı vardır.Yalnız şu an fullhdfilmizlesene AllRepos eklentisinde çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor mu oluyor? Sonucda tüm repolardan çekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende çalışıyor. Sizin eklentinizde sıkıntı vardır.Yalnız şu an fullhdfilmizlesene AllRepos eklentisinde çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor mu oluyor? Sonucda tüm repolardan çekiyor
Bende de çalışıyor hocam büyük ihtimalle arkadaş yurt dışındanBende çalışıyor. Sizin eklentinizde sıkıntı vardır.
Hocam sizin repoda çalışıyor. Feroxxcs3 de çalışmadı. O zaman arkadaşın dediği AllRepos eklentisi işlevsiz kalıyor demekki. Hani AllRepos en son güncelleneni ekliyordu? Onu araştırıyoruz. Sizinkinde sorun yokBende çalışıyor. Sizin eklentinizde sıkıntı vardır.
@patr0n bilir onuBende de çalışıyor hocam büyük ihtimalle arkadaş yurt dışından
Ek olarak TRgoals düzeltilecek mi
Yurt içindeyimBende de çalışıyor hocam büyük ihtimalle arkadaş yurt dışından
Sizin yazdığınız mantığa ters diyorsunuz ki hem HepsiDepo yüklü hemde diğer depolar bu şekilde olunca tabii ki çakışır AllRepos içerisinde zaten diğer depoların eklentileri barındırılıyor tek depo ile bütün işi çözmüş oluyorsunuz kökünden dediğimi yapın sonuç alırsınız en iyisi sıfırdan cloudstream'i sıfırlayın baştan kurun takır takır çalışır keyfinize bakarsınızYurt içindeyim![]()
Yapılabilir hocam
Öyle yapılsa daha iyi olmaz mı hocam sizce ? Öneri sadece benim kiYapılabilir hocam
Sadece hepsi repo var. Diğer repolar yabancı repoSizin yazdığınız mantığa ters diyorsunuz ki hem HepsiDepo yüklü hemde diğer depolar bu şekilde olunca tabii ki çakışır AllRepos içerisinde zaten diğer depoların eklentileri barındırılıyor tek depo ile bütün işi çözmüş oluyorsunuz kökünden dediğimi yapın sonuç alırsınız en iyisi sıfırdan cloudstream'i sıfırlayın baştan kurun takır takır çalışır keyfinize bakarsınız
Olabilir en azından toplama repolar ortadan kalkarÖyle yapılsa daha iyi olmaz mı hocam sizce ? Öneri sadece benim ki
Sebebini bilmiyorum ben de çalıştığını gördünüz isterseniz farklı bir şekilde deneyin biraz kurcalayın ben yöntemini akşam bulursam sizinle paylaşırım ben gidiyorum Allah'a emanet olun çok fazla forumda takıldımSadece hepsi repo var. Diğer repolar yabancı repo
O zaman bilen 1 kişiden bunu bekliyoruzOlabilir en azından toplama repolar ortadan kalkar
trgoals çalışıyorBende de çalışıyor hocam büyük ihtimalle arkadaş yurt dışından
fulhdfilm izlesene ye baktım evet vpn olmadan açmıyor herhalde adres değişti ama şöyle 1 sorun var hangisi çalışıyorsa tek tek sildirimiyor depo ondan deneyemıyosunYalnız şu an fullhdfilmizlesene AllRepos eklentisinde çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor mu oluyor? Sonucda tüm repolardan çekiyor
Nikstream da vpn olmadan çalışıyorfulhdfilm izlesene ye baktım evet vpn olmadan açmıyor herhalde adres değişti ama şöyle 1 sorun var hangisi çalışıyorsa tek tek sildirimiyor depo ondan deneyemıyosuntr goals e gelirsek yok onda genel belirti yok
ben allrepos için söyledim tam verimli değil o zamanNikstream da vpn olmadan çalışıyor
Aynen yani AllRepos mademki bir kaynağın en son güncellenmiş olanını kullanıyor niçin Nikstreamın fullhdfilmizlesene kaynağını kullanmıyor da çalışmayanı kullanıyor? Umarım biz de yanlışlık vardır, çünkü aslında çok güzel mantığı var AllRepos un.ben allrepos için söyledim tam verimli değil o zaman
dediğim gibi trgls de açmadı vpn fullhdfilmizlesene vpn ile açıyor demekki site değişti neyse kurduk artık şahsen ben kullanırım takılsın biraz böyle benim zaten sitelerin olup olmaması ile sorunum yok sol tarafa yazıyorum aradığım bişe varsa biri zaten açıyor bir şekilde dizikral diye bişe dikkatimi çekti sanırım bizimkilerde yoktu site isimleri çok önemli değil aradığın içerik birinde varsa açıp izliyosun o yüzden yükeldik madme kullanalım birazAynen yani AllRepos mademki bir kaynağın en son güncellenmiş olanını kullanıyor niçin Nikstreamın fullhdfilmizlesene kaynağını kullanmıyor da çalışmayanı kullanıyor? Umarım biz de yanlışlık vardır, çünkü aslında çok güzel mantığı var AllRepos un.
AllRepos un böyle kalacağını zannetmiyorum. Muhakkak daha da geliştirilir. Çünkü çok büyük kolaylık gerçekten. Geliştirici umarım burayı okuyordurdediğim gibi trgls de açmadı vpn fullhdfilmizlesene vpn ile açıyor demekki site değişti neyse kurduk artık şahsen ben kullanırım takılsın biraz böyle benim zaten sitelerin olup olmaması ile sorunum yok sol tarafa yazıyorum aradığım bişe varsa biri zaten açıyor bir şekilde dizikral diye bişe dikkatimi çekti sanırım bizimkilerde yoktu site isimleri çok önemli değil aradığın içerik birinde varsa açıp izliyosun o yüzden yükeldik madme kullanalım biraz![]()