Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kekikan ve makoto eklenti işine devam eder ama eklentinin fazla olması önemli değilAnlaşılan baya eklenti elcek.
Bu soru 133 kere soruldu önceden, inanmazsınız sayın. Hatta biri de benimButun eklentileri tek bir eklentide birlestirebilirmiyiz acaba
134Bu soru 133 kere soruldu önceden, inanmazsınız sayın
Sabit mesajda bi link var. Linke gidersen anlarsınButun eklentileri tek bir eklentide birlestirebilirmiyiz acaba
Evet baktim linke ayri ayri hangsinde hanggileri var onu gosteriyor.Birini yukledikten sonra digerlerinkinde olan farklilari da hizlica alabilirmiyiz diye sormustumSabit mesajda bi link var. Linke gidersen anlarsın
O mesaj hangi repoda hangi eklenti var onu gösteriyor. 1 yazıyosa repoda var boşsa yok. Dediğin kapıya çıkıyor. Tek repoda birleştirmektense böyle ilerlenmesi daha iyi. Herkes kendi reposuyla ilgileniyor zaten. Geliştiriciler ilerde ortak karar alırsa öyle yapılı.Evet baktim linke ayri ayri hangsinde hanggileri var onu gosteriyor.Birini yukledikten sonra digerlerinkinde olan farklilari da hizlica alabilirmiyiz diye sormustum
kekikakademi adlı depoyu eklememelisiniz çünkü artık devredışı olarak duruyor.kekikakademi eklenti yükledim ancak siteleri indirme sırasında hepsi hata veriyor
oraya 1 ben eklenmedim zatenmakoto reposuna Gain eklendi
bu arada exx ve gain baglantı bulunamadı veriyor arada olarak düzeltiyorum mesajımakoto reposuna Gain eklendi
eline sağlık bu bizim repoların karışımı tekli olarak dimi ? nerden ne açarsak bize kalmış benim ana depo çok olduğu için kekik devam olmuyanlar da ötekielr şeklinde nikstreamd e olabilri ana depoGüncel farklı eklentiler NSFW(+18) listeye dahil edilmemiştir listeye bakarak eklentilerinizi kurabilirsiniz
Eklentiler indirmeden önce ve indirdikten sonra birbirinden farklı gözükebiliyor bunun sebebini geliştiriciler daha iyi bilir gözden kaçırdığım bir şey varsa söylersiniz düzeltirim ama yaklaşık yarım saat tekrar tekrar inceledim ona göre düzenledim listeyi emin olabilirsiniz birkaç defa kontrol ettim eksik gözükmüyor en güncel hali şu an bu...
1.4KFilmIzlesene
2.AnimeciX
3.AnimeIzlesene
4.Animeler
5.Animex
6.Anizm
7.AniworldMC
8.AsyaAnimeleri
9.AsyaFanatiklerim
10.AsyaFilmIzlesene
11.AsyaWatch
12.BelgeselX
13.CanliTelevizyon
14.CanliTV
15.CizgiMax
16.CizgiveDizi
17.Crucify
18.DaddyLive
19.DDizi
20.DiziBox
21.DiziFun
22.DiziGom
23.DiziKorea
24.Dizilla
25.DiziMag
26.DiziMom
27.DiziMore
28.DiziPal
29.DiziYo
30.DiziYou
31.DMax
32.Donghuastream
33.DragonTV
34.Exxen
35.FilmBip
36.FilmEkseni
37.FilmHane
38.FilmIzleCx
39.Filmİzlesene
40.FilmKovasi
41.FilmMakinesi
42.FilmModu
43.FullHDFilm
44.FullHDFilmizlesene
45.FullHDFilmİzlede
46.Gain
47.GinikoCanli
48.GolgeTV
49.HDFilmCehennemi
50.HDFilmCehennemi2
51.HDFilmIzle
52.HDFilmSitesi
53.InatBox
54.IpTvPlayStream
55.iptvSevenler
56.JetFilmizle
57.Kanal 7
58.KickTR
59.KoreanTurk
60.KultFilmler
61.mywayTV
62.NeonSpor
63.NetflixMirror
64.Puhu
65.powerDizi
66.powerSinema
67.RareFilmm
68.RecTV
69.RoketDizi
70.SelcukFlix
71.Selcuksports
72.SetFilmIzle
73.SezonlukDizi
74.Sinefy
75.SinemaCX
76.SineWix
77.SSportPlus
78.SuperFilmGeldi
79.Tabii
80.Tafdi
81.TLC
82.TOGrup
83.TorrentFilm
84.TRanimaci
85.TRasyalog
86.TrDiziIzle
87.TRGoals
88.TurkAnime
89.TvBahcesi
90.TvDiziler
91.UgurFilm
92.Vavoo
93.vavooSpor
94.Watch2Movies
95.Watch32
96.WebDramaTurkey
97.WebteIzle
98.WFilmİzle
99.XPrime
100.YabanciDizi
101.YerelDiziler
102.YerelProgramlar
103.YouTube
104.YTCanliTV
105.YTEglence
106.YTS
Hocam merhaba s**port üyelik açmağı deniyorum lisans hakları yüzünden yurtdışı olmuyor mesajı geliyor?Öneriniz varmı?Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve şifre yukarıda belirttiğim yayınların resmi adreslerine gidiyo onların resmi api adresleri üstünden verileri çekiliyor harici kimse buna erişim sağlamıyor o yüzden korkacak veya çekinecek bir durum yok yani rahat olabilirsiniz.
Hangi repolarda ? O biilgi de var mı ?Aynen bu konudaki bütün depoların içeriğinde olan eklentilerin tek hali yani şöyle söyleyeyim 5 depoda aynı eklenti varsa bir tane yazdım ki herkes aynı eklentiyi indirip çakışma yaşamasın diye
Devre dışı yazıyor ve ekleyince eklentilerde gözükmüyor bendemakoto reposuna Gain eklendi