CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

HDFilmCehennemi2
Film Ekseni (Sitenin kendisi kapalı)
iptvSevenler
Filmİzlesene
FullHDFilm
Çalışmıyor
Wfilmizle ve SinemaCX, nikstream reposu içinde açılıyor

bu arada
Aynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.
patronfilm hım patron ne film çeviriyosun :D :D :D :D

Konudaki
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json
yerine
Kod:
sarapcanagii
kısa kodunu da ekleyebilirsiniz. Geliştiricinin github sayfasında yer alıyor.

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın.

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

nikstream ile devam ediliyor.
Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına
url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto galiba forumda mevcut değil.
kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii reposuna sadece müzik kanalları olan Ptmüzik gibi olabilir bölüm eklermisin yabancı ve yerli kanal müzik kanalları olabilir içerisinde ulusal mor paket vs olmasın sana zahmet teşekkürler

@patr0n hocam sarapcanagii eklentisinde malum kanalların hiç biri açmıyor. Vpn mi gerekiyor acaba?

@feroxxcs3 hocam hdfilmcehennemi eklentisinde yeni çıkanlar bölümünde ilk 3 film hata veriyor ama sitesinde çalışıyor. Müsait zamanınızda bakabilir misiniz? Aynı şekilde @nikyokki dede öyle. Ayrıca @nikyokki hocam hdfilmcehennemi 2 sizde hep hata veriyor.

Son düzenleme:
Pozitif tavrınız, yardımseverliğiniz, hızınız, katkılarınız için çok teşekkürler.🙏
"Sabrınız" diye de eklemek lazım, ben admin olsam, üyelerin yarısını banlardım🤨😂 Türkçeyi katledenler ile aynı şeyi yüz kere sorunlardan illallah artık. İlk defa mı forum üyesi oluyorlar, insan bir konuya mesaj atacağında, ilk mesajlara, son sayfalara bir bakar yav.

"Sabrınız" diye de eklemek lazım, ben admin olsam, üyelerin yarısını banlardım🤨😂 Türkçeyi katledenler ile aynı şeyi yüz kere sorunlardan illallah artık. İlk defa mı forum üyesi oluyorlar, insan bir konuya mesaj atacağında, ilk mesajlara, son sayfalara bir bakar yav.
İyiki admin değilsiniz o zaman

@feroxxcs3 hocam hdfilmcehennemi eklentisinde yeni çıkanlar bölümünde ilk 3 film hata veriyor ama sitesinde çalışıyor. Müsait zamanınızda bakabilir misiniz? Aynı şekilde @nikyokki dede öyle. Ayrıca @nikyokki hocam hdfilmcehennemi 2 sizde hep hata veriyor.
Şu an denedim hdfilmcehennemi filmler açılıyor hocam. 2 de ise site uçmuş durumda ondan kaynaklı.

Konuyu görüntüleyenler

Geri