CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Teşekkürler
4 ve 5.kanal ismi mor ama içindeki kanallar selçuk
İsimleri böyle mi kalacak? Maç günü kanallar vpn siz açılır mı?
VPN siz açılır. Yayın içindeki isimlere müdahale etme şansım yok. Yayını siteden alıyor onlar ne logo koyarsa biz de öyle göreceğiz

An itibari ile cloudstream eklenti yapamıyorum. Hangisini denesem geçersiz veri diyor. Genel bir sıkıntı mı var yoksa benim cloud mu bozuldu. Kaç kere kaldırıp kurdum hep aynı. Çözümü bilen var mı acaba

Ben sadece Cs için klasör ayarladım içine adım adım kurulumla ilgili bilgileri ekledim , benzer şekilde kullanılan repoları ve kullandığım içerikleri
yazdım , Opensubtitles ve SubDl sitelerine giriş bişgilerini not aldım .Son olarak bugünkü hangi repoda hangi içerikler var panosunun ekran görüntüsünü aldım .Benim gibi unutkanlar için çok gerekli işlemler 😀

An itibari ile cloudstream eklenti yapamıyorum. Hangisini denesem geçersiz veri diyor. Genel bir sıkıntı mı var yoksa benim cloud mu bozuldu. Kaç kere kaldırıp kurdum hep aynı. Çözümü bilen var mı acaba
Mesajda verdiğim linkten indirin repo adreslerini yine ilk mesajda yazdığım gibi yazın büyük küçük harflere dikkat edin.

@feroxxcs3 youtube eklentisine bakabilirmisin birde powerdizi ve sinema
eklentilerinin kullanımını Latte eklentisinin seviyesine çıkarmıyacaksanız
Kaldırmanızı öneririm

Powerdizi sinemayı direkt latte içinden kullanın
Saolsun @Latte arkadaş eklentilerdeki
eksiklikleri düzeltti üzerine birde kendi deposunu yaptı iyibir cs kullanıcısı
olarak eklentiler deki repoların ben biliyorum ama yeni gelenler için biraz
daha kolay olması açısından söyledim

kekikan reposunda canlıtv bölümü düzenlenmiş ve güzel olmuş

Konuyu görüntüleyenler

Geri