feroxxcs3
Üye
- Konular
- 0
Ekledim. Şuan sadece 4.kanalda yayın var kontrol edebilirsinizEvet mor yayınları istiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ekledim. Şuan sadece 4.kanalda yayın var kontrol edebilirsinizEvet mor yayınları istiyoruz.
TeşekkürlerEkledim. Şuan sadece 4.kanalda yayın var kontrol edebilirsiniz
VPN siz açılır. Yayın içindeki isimlere müdahale etme şansım yok. Yayını siteden alıyor onlar ne logo koyarsa biz de öyle göreceğizTeşekkürler
4 ve 5.kanal ismi mor ama içindeki kanallar selçuk
İsimleri böyle mi kalacak? Maç günü kanallar vpn siz açılır mı?
spls ve tabii gelir mi?VPN siz açılır. Yayın içindeki isimlere müdahale etme şansım yok. Yayını siteden alıyor onlar ne logo koyarsa biz de öyle göreceğiz
Ben sadece Cs için klasör ayarladım içine adım adım kurulumla ilgili bilgileri ekledim , benzer şekilde kullanılan repoları ve kullandığım içerikleri
Canlı yayınlarsa benim repoda canlıtv spor kategorisinde var.spls ve tabii gelir mi?
1-2-3 açılmadı diğerleri açılıyorEkledim. Şuan sadece 4.kanalda yayın var kontrol edebilirsiniz
Mesajda verdiğim linkten indirin repo adreslerini yine ilk mesajda yazdığım gibi yazın büyük küçük harflere dikkat edin.An itibari ile cloudstream eklenti yapamıyorum. Hangisini denesem geçersiz veri diyor. Genel bir sıkıntı mı var yoksa benim cloud mu bozuldu. Kaç kere kaldırıp kurdum hep aynı. Çözümü bilen var mı acaba
çok teşekür ederim kardeşim .sayende kekikan açtı. hata bende okumadım.Konuda ilk sayfada ki ilk mesaja bakın hocam
Cloudstream 4.5.2 kurun
Benim repoda YouTube yok.@feroxxcs3 youtube eklentisine bakabilirmisin birde powerdizi ve sinema
eklentilerinin kullanımını Latte eklentisinin seviyesine çıkarmıyacaksanız
Kaldırmanızı öneririm
Kusura bakma eklentiyi senin depodan indirdim zanettim depo ismine feroxx yazsan iyi olur depolar arasında dikattli bakmak gerekiyorBenim repoda YouTube yok.
Powerdizi sinemayı direkt latte içinden kullanın@feroxxcs3 youtube eklentisine bakabilirmisin birde powerdizi ve sinema
eklentilerinin kullanımını Latte eklentisinin seviyesine çıkarmıyacaksanız
Kaldırmanızı öneririm
Estağfurullah sıkıntı yok çözülmesine sevindim.çok teşekür ederim kardeşim .sayende kekikan açtı. hata bende okumadım.
repo ismini düzelttim. teşekkür ederim o kadar zamandır repo ismine dikkat etmemişimKusura bakma eklentiyi senin depodan indirdim zanettim depo ismine feroxx yazsan iyi olur depolar arasında dikattli bakmak gerekiyor
Saolsun @Latte arkadaş eklentilerdekiPowerdizi sinemayı direkt latte içinden kullanın
Yanlışlıkta bile bir hayır varmışrepo ismini düzelttim. teşekkür ederim o kadar zamandır repo ismine dikkat etmemişim![]()
Yanlış anlaşılma olmasın. Sporyedek listesi Selcuksports taki mor 1.2.3.4.5 ve max kanallarını içeriyorTeşekkürler
4 ve 5.kanal ismi mor ama içindeki kanallar selçuk
İsimleri böyle mi kalacak? Maç günü kanallar vpn siz açılır mı?