feroxxcs3Sevgili Feroxxcs3, cahilligimi bağışlayın sizin eklentinin ismi ne idi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
feroxxcs3Sevgili Feroxxcs3, cahilligimi bağışlayın sizin eklentinin ismi ne idi?
Efsane konu çok teşekkürlerKekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.
kekikdevam bozulduğu için şu an sadece nikstream ile devam ediliyor.
Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.
Depo ekle kısmına url adresi yerine;
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto galiba forumda mevcut değil.
Kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3
bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
Üstad kolay gelsin, başta Sinetech usta olmak üzere hepinize teşekkürler. Kekikdevam dan sonra ilaç gibi geldinizferoxxcs3
Yabancidizi webteizle düzenledim hocam. fullhdfilmizlesene de bi sıkıntı yaşamadım. Ayrıca inatbox taki açılmayan içerikler içinde düzeltme yaptım
5 dk sonra güncelleme gelecek. kodları düzelttimKral jetfilim güncelleme yapabilirmisin bazı bölümler gözükmüyor
Geri bildirim için teşekkür ederim. Link değişmiş 10 dkya düzelirBegeselx baglanamadı hatası veriyor üstat bakabilirmisiniz
Bunun Alman kanalları için olanı var mı acaba? Das Erste, Rtl vs vs.almanca kanallar için: gpr
Biraz geç oldu ama belgeselx çalışıyor şu anda düzelttimBegeselx baglanamadı hatası veriyor üstat bakabilirmisiniz
feroxxcs3 Biraz geç oldu ama belgeselx çalışıyor şu anda düzelttim / ilginizetesekur ederim elinize emeğinize saglık
ÇalışmıyorHDfilmcehennemi tüm filmler oynatılıyor.
inatbox düzeltildi.
asyalog test aşamasında.
sorunlu site olursa etiketleyerek bilgi veriniz.
bende çalışıyor sizde çalışmayan kısım neresi?An itibariyle inatbox çalışmıyor
Çalışmıyor
hepsi sinema kanalları, sadece ARD var,Bunun Alman kanalları için olanı var mı acaba? Das Erste, Rtl vs vs.
dm gelir misinhepsi sinema kanalları, sadece ARD var,
Aslında eğer isterseniz benim depomdaki Tv Bahçesi eklentisinde Alman kanalları var. Das Erste'ye baktım açılıyordu. Toplamda 125 Alman kanalı var ve sanırım hepsi açılıyor ama sizin istedikleriniz midir bunlar bilemiyorum.Bunun Alman kanalları için olanı var mı acaba? Das Erste, Rtl vs vs.