CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba, öncelikle patron, nikyokki, ferox arkadaşlara çok teşekkürler.

Bende yukarıdaki arkadaş gibi bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. Dizipal vs tıkladığımda açılıyor ama bir bölüme tıklayınca bağlantı bulunamadı hatası veriyor. İlginç bir şekilde sezonlukdizi mesela hata vermiyor.

Başka eklenti yüklüydü onu sildim olmadı. Ağ DHCP ayarlı cs sürümü 4.5.1. Yardımcı olursanız sevinirim
4.5.2 stabil sürümü (mavi logo) kurup deneyin kırmızı logo beta sürümdür tavsiye etmiyorum.

Merhaba, öncelikle patron, nikyokki, ferox arkadaşlara çok teşekkürler.

Bende yukarıdaki arkadaş gibi bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. Dizipal vs tıkladığımda açılıyor ama bir bölüme tıklayınca bağlantı bulunamadı hatası veriyor. İlginç bir şekilde sezonlukdizi mesela hata vermiyor.

Başka eklenti yüklüydü onu sildim olmadı. Ağ DHCP ayarlı cs sürümü 4.5.1. Yardımcı olursanız sevinirim
Hangi repoyu kullanıyosun ?

Repo olarak hepsini denedim hepsi aynıydı. Patron’un dediği gibi 4.5.2’yi yükleyince halloldu.

Tekrardan repo yapıp ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Ben kekikdevam repo yu tefonda açıyorum fakat , mı box cihazıma gönderdiğim APK ile aynı repoyu acamiyorum neden acaba ??

Rectv yı ultimate eklentisine ekleyip de görüntüliyebilen var mı?

arkadaşlar ne dizipal açılıyor ne diğer şeyler. canli yayin haric hiçbiri çalışmıyor bütün repolari denedim sorun bende mi anlamadım defalarca baştan kurdum sildim çözülmüyor. bağlantı bulunamadı hatası alıyorum sürekli 3 gün önce herşey çalışıyordu
En önemli olan bu site bence,aynen kopyalıyor.Arkadaşlar umarız güncel tutarlar.

@nikyokki hocam hdfilmcehennemi 2 adlı kaynak da hiç bir içerik açılmıyor. Müsait olduğunuzda bakar mısınız? Teşekkürler.

Cs 4.5.1 sürümünde çoğu eklenti hata verir 4.5.2 sürümüne güncelleyin daha dün başıma geldi bende çalışan eklentiler başka cihazda çalışmıyordu baktım 4.5.1 kurulu 4.5.2 sürümüne güncelleyince sorun çözüldü.

4.5.2 stabil sürüm mavi logo kuracaksınız.

Cloudstream repolarina turkce altyazi eklentileri de yükleyebilir misiniz? Cs'nin altyazilari sıkıntılı @patr0n

Cs 4.5.1 sürümünde çoğu eklenti hata verir 4.5.2 sürümüne güncelleyin daha dün başıma geldi bende çalışan eklentiler başka cihazda çalışmıyordu baktım 4.5.1 kurulu 4.5.2 sürümüne güncelleyince sorun çözüldü.

4.5.2 stabil sürüm mavi logo kuracaksınız.
Doğrudur hocam yalnız bazı içerikler bir repoda çalışır iken diğerinde çalışmıyor. Yani cloudstreamın versiyonu ile bazen alakalı olmuyor. Örneğin bende cloudstream 4.5.2 kırmızı sürüm var hersey çalışıyor. Çalışmayan içerikler de hata oluyor repolarda

Doğrudur hocam yalnız bazı içerikler bir repoda çalışır iken diğerinde çalışmıyor. Yani cloudstreamın versiyonu ile bazen alakalı olmuyor. Örneğin bende cloudstream 4.5.2 kırmızı sürüm var hersey çalışıyor. Çalışmayan içerikler de hata oluyor repolarda
O cloudstream kütüphaneleri ile ilgili bizlik bi sıkıntı değil hocam yapıyı tamamen değiştirdikleri için güncel yapıya uyum sağlayarak eklenti kodlanıyor mesela kekikdevam neden hata veriyor güncel yapıda olmadığı için hata veriyor yani sorun cs kütüphanelerinden kaynaklı ve site yapılarını da unutmamak lazım bazı içerikler html yapısı içinde div movie box class içindeyken yine aynı sitede başka kategoride filmler div figure class içinde oluyo yani tüm sorunlar geliştiricilerle alakalı değil cs yapısı ve site yapısı da çok büyük rol oynuyolar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri