CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

N.....Miror eklenti başlıkları ve içerdeki açılamaları türkçe yapılabilirmiyiz.

Son düzenleme:
@feroxxcs3 kardeşim dizipal hata veriyor müsait olunca bakar mısınız? Ayrıca filmakinesi kategoriler tam çıkmıyor. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu inatbox Bi çalışıyor Bi çalışmıyor. Neden böyle yapıyor bilen varsa yardımcı. Ayrıca sadece inatboxta değil çoğu sitede aynı şeyleri yaşıyorum. Filmi izliyorum 2 saat sonra aynı site açılmıyor
Eklentilerin domain adresleri değişiyordur. Geliştiricilerin domain değişikliği yapıp güncelleme yayınlaması gerekiyor bu durumlarda. Ancak bildiğim kadarıyla makoto nun deposunda güncellemeye ihtiyaç olmadan domain değişiklikleri arka planda otomatik oluyor.

@feroxxcs3 kardeşim dizipal hata veriyor müsait olunca bakar mısınız? Ayrıca filmakinesi kategoriler tam çıkmıyor. Teşekkürler.
Dizipal i sabah düzelttim şimdi kontrol ettim çalışıyor. Filmmakinesi de bende çalışıyor.

Siz cloudstream > ayarlar > güncelleme ve yedekleme > eklentileri güncelle butonuna tıklar mısınız?

Dizipal i sabah düzelttim şimdi kontrol ettim çalışıyor. Filmmakinesi de bende çalışıyor.

Siz cloudstream > ayarlar > güncelleme ve yedekleme > eklentileri güncelle butonuna tıklar mısınız?
Evet dizipal çalıştı hocam. Yalnız filmakinesi kategoriler de belgesel bölümü ve ondan sonraki bölümler çıkmıyor. Neyse o kadar önemli değil hocam. Detaylarla yormayalım sizi, desteğiniz yeter

Evet dizipal çalıştı hocam. Yalnız filmakinesi kategoriler de belgesel bölümü ve ondan sonraki bölümler çıkmıyor. Neyse o kadar önemli değil hocam. Detaylarla yormayalım sizi, desteğiniz yeter
Ben de tam cevabımı düzeltiyordum😊 evet belgesel uçmuş farkettim ve düzelttim
Teşekkür ederim bildirim için

Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olur😁

Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olur😁
Düzelteyim ben siteye girmediğim için farketmedim açıkçası.

Bu farkın sebebi, çektiğim link ve sitedeki link farkından.

Ben ${mainUrl}/tur/romantik-filmleri-izle-1 den çekiyorum

Site mainurl/film-robotu/

Burda gösteriyor

Eklentilerin domain adresleri değişiyordur. Geliştiricilerin domain değişikliği yapıp güncelleme yayınlaması gerekiyor bu durumlarda. Ancak bildiğim kadarıyla makoto nun deposunda güncellemeye ihtiyaç olmadan domain değişiklikleri arka planda otomatik oluyor.
Makotoda maalesef bahsettiğiniz şekilde domain güncellemesi yok hatta kodları dahi yüklemiyor bilgisayarda yazıp derleyip cs3 dosyasını direkt githuba yüklüyor domain değişiyorsa kendi değiştirip githuba push ediyor onun sistem anlattığım şekilde işliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri