Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
nikstream feroxxcs3 makoto repolarını yükleyin içlerinden keyfinize göre eklentileri yükleyinEn güncel ve hatasız çalışan repo hangisi
Eklentilerin domain adresleri değişiyordur. Geliştiricilerin domain değişikliği yapıp güncelleme yayınlaması gerekiyor bu durumlarda. Ancak bildiğim kadarıyla makoto nun deposunda güncellemeye ihtiyaç olmadan domain değişiklikleri arka planda otomatik oluyor.Bu inatbox Bi çalışıyor Bi çalışmıyor. Neden böyle yapıyor bilen varsa yardımcı. Ayrıca sadece inatboxta değil çoğu sitede aynı şeyleri yaşıyorum. Filmi izliyorum 2 saat sonra aynı site açılmıyor
Dizipal i sabah düzelttim şimdi kontrol ettim çalışıyor. Filmmakinesi de bende çalışıyor.@feroxxcs3 kardeşim dizipal hata veriyor müsait olunca bakar mısınız? Ayrıca filmakinesi kategoriler tam çıkmıyor. Teşekkürler.
Evet dizipal çalıştı hocam. Yalnız filmakinesi kategoriler de belgesel bölümü ve ondan sonraki bölümler çıkmıyor. Neyse o kadar önemli değil hocam. Detaylarla yormayalım sizi, desteğiniz yeterDizipal i sabah düzelttim şimdi kontrol ettim çalışıyor. Filmmakinesi de bende çalışıyor.
Siz cloudstream > ayarlar > güncelleme ve yedekleme > eklentileri güncelle butonuna tıklar mısınız?
Ben de tam cevabımı düzeltiyordumEvet dizipal çalıştı hocam. Yalnız filmakinesi kategoriler de belgesel bölümü ve ondan sonraki bölümler çıkmıyor. Neyse o kadar önemli değil hocam. Detaylarla yormayalım sizi, desteğiniz yeter
74Ben de tam cevabımı düzeltiyordumevet belgesel uçmuş farkettim ve düzelttim
Teşekkür ederim bildirim için
Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olurEvet dizipal çalıştı hocam. Yalnız filmakinesi kategoriler de belgesel bölümü ve ondan sonraki bölümler çıkmıyor. Neyse o kadar önemli değil hocam. Detaylarla yormayalım sizi, desteğiniz yeter
Düzelteyim ben siteye girmediğim için farketmedim açıkçası.Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olur![]()
Sıkıntı yok hocam teşekkür ederimBen de tam cevabımı düzeltiyordumevet belgesel uçmuş farkettim ve düzelttim
Teşekkür ederim bildirim için
Bu farkın sebebi, çektiğim link ve sitedeki link farkından.Evet benim de dün dikkatimi çekti, HD film cehennemi kategorileri birebir aynı değildi ama sorun değil. Alta doğru inince kategoriler zaten tırıklaşıyor, olmasa da olur![]()
imdb sitesini ekler misinBu farkın sebebi, çektiğim link ve sitedeki link farkından.
Ben ${mainUrl}/tur/romantik-filmleri-izle-1 den çekiyorum
SiteZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Burda gösteriyor
Bu nedir anlamadım? 1461 trabzonun kurtuluşu onu biliyorum
Tabi en kısa zamanda yaparım. Ne sitesi buimdb sitesini ekler misin
Bu nedir anlamadım? 1461
bilgi sitesi dizi film icin. eklersen sevinirim. eklemezsen baska site dusunurumTabi en kısa zamanda yaparım. Ne sitesi bu![]()
Makotoda maalesef bahsettiğiniz şekilde domain güncellemesi yok hatta kodları dahi yüklemiyor bilgisayarda yazıp derleyip cs3 dosyasını direkt githuba yüklüyor domain değişiyorsa kendi değiştirip githuba push ediyor onun sistem anlattığım şekilde işliyor.Eklentilerin domain adresleri değişiyordur. Geliştiricilerin domain değişikliği yapıp güncelleme yayınlaması gerekiyor bu durumlarda. Ancak bildiğim kadarıyla makoto nun deposunda güncellemeye ihtiyaç olmadan domain değişiklikleri arka planda otomatik oluyor.