CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

AnimeciX ✅

BelgeselX ✅

CanliTV ✅

CizgiMax ✅

Ddizi ✅

DiziBox ✅

DiziKorea ✅

DiziMom ✅

DiziPal ✅

DiziYou ✅

Dizilla ✅

FilmBip ✅

FilmMakinesi ✅

FilmModu ✅

FullHDFilm ✅

FullHDFilmizlesene ✅

HDFilmCehennemi ✅

InatBox ✅

JetFilmizle ✅

KoreanTurk ✅

KultFilmler ✅

NetflixMirror ✅

RareFilmm ✅

RecTV ✅

SetFilmIzle ✅

SezonlukDizi ✅

SinemaCX ✅

SuperFilmGeldi ✅

TLCtr ✅

TurkAnime ✅

UgurFilm ✅

Watch2Movies ✅

WebteIzle ✅

feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.
Süper, çok teşekkürler

Keşke aylak bir arkadaş olsa da, repo bazında eklentilerin çalışıp çalışmama durumunu gösteren bir tablo yapsa😜 Aksi gibi, bir kullanıcıda çalışmayan eklenti başkasında çalışabiliyor, isp, cs sürümü, vpn vs. Böyle devam
Yapay zekaya benim repoyu yaptırdım 😂

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle emek eden herkesin emeğine sağlık herşey için teşekkür ediyorum sayenizde cloudstream gibi bir nimetten faydalanıyoruz bunun için teşekkür ederim. DMAX türkiye içeriklerinin repoya eklenmesi mümkünmüdür buraya yazmak istedim birden fazla anlayan hocam var burda belki bi yöntem vardır

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle emek eden herkesin emeğine sağlık herşey için teşekkür ediyorum sayenizde cloudstream gibi bir nimetten faydalanıyoruz bunun için teşekkür ederim. DMAX türkiye içeriklerinin repoya eklenmesi mümkünmüdür buraya yazmak istedim birden fazla anlayan hocam var burda belki bi yöntem vardır
Nikstream de DMAX TÜRKİYE var

Benim için herhangi bir sorun yok, aslında bu konuyu babam için dile getirmiştim. Kendisi biraz yaşlı olduğu için film seçerken gerçekten zorlanıyor. Ben ise zaten doğrudan içeriği açıyorum; görselleri bir keşif aracı olarak kullanmıyorum.
Ancak, yaşlı kullanıcılar için daha kullanışlı bir sistem geliştirilebilir. Örneğin, kapanan vidbinge.com sitesindeki yapı oldukça pratikti. Bu site, kapak görsellerini API üzerinden çekiyor, kullanıcı bir içeriğe tıkladığında ise mevcut sağlayıcıları kontrol ediyordu. Sağlayıcılar, yazılımcının belirlediği kalite sırasına göre listeleniyor; genellikle en kaliteli kaynak en üstte yer alıyordu. Bu da içerik seçim sürecini son derece hızlı ve kolay hale getiriyordu, özellikle teknolojiyle çok içli dışlı olmayanlar için büyük bir avantajdı.
Hocam, yanlış anlamayınız. Babanız muhtemelen benden küçüktür. Film seçerken, kapağa bakma olayını tam anlyamadım, oyuncu adlarına filan mı bakıyor? Ben genelde IMDb puanına, film diline, türüne vs bakarım da, öncesinde bir araştırırım film, izlemeye değer mi, izleyenler ne demiş vs.

AnimeciX ✅

BelgeselX ✅

CanliTV ✅

CizgiMax ✅

Ddizi ✅

DiziBox ✅

DiziKorea ✅

DiziMom ✅

DiziPal ✅

DiziYou ✅

Dizilla ✅

FilmBip ✅

FilmMakinesi ✅

FilmModu ✅

FullHDFilm ✅

FullHDFilmizlesene ✅

HDFilmCehennemi ✅

InatBox ✅

JetFilmizle ✅

KoreanTurk ✅

KultFilmler ✅

NetflixMirror ✅

RareFilmm ✅

RecTV ✅

SetFilmIzle ✅

SezonlukDizi ✅

SinemaCX ✅

SuperFilmGeldi ✅

TLCtr ✅

TurkAnime ✅

UgurFilm ✅

Watch2Movies ✅

WebteIzle ✅

feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.
Eline sağlık

Hocam, yanlış anlamayınız. Babanız muhtemelen benden küçüktür. Film seçerken, kapağa bakma olayını tam anlyamadım, oyuncu adlarına filan mı bakıyor? Ben genelde IMDb puanına, film diline, türüne vs bakarım da, öncesinde bir araştırırım film, izlemeye değer mi, izleyenler ne demiş vs.

abi sen gurmesin belli ki. yine de bazen sirf kapaga bakarak film izleme olayi kullanisli oluyor. random film seciminde ozellikle ben de bazen yapiyorum. derinlemesine inmeden, bir bilinmeze dogru gidisler... hatta bazen de bu filmler icin birkac ay sonrasinda aklima dusunce "yav bu filmin adi neydi, konusunu filan hatirliyorum ama ismi yok aklimda :/" diye tribe girdigim de oluyor. bu da boyle bir animdir.

abi sen gurmesin belli ki. yine de bazen sirf kapaga bakarak film izleme olayi kullanisli oluyor. random film seciminde ozellikle ben de bazen yapiyorum. derinlemesine inmeden, bir bilinmeze dogru gidisler... hatta bazen de bu filmler icin birkac ay sonrasinda aklima dusunce "yav bu filmin adi neydi, konusunu filan hatirliyorum ama ismi yok aklimda :/" diye tribe girdigim de oluyor. bu da boyle bir animdir.
Yok hocam, gurme değilim de, çok film izlerim. Emekliyiz, vakit geçiriyoruz işte. Gurme olsam 4k 70-80 inç tv, iyi bir ses sistemi vs alırdım. Gerçi bu TV yi alldığımda 8000 ödedim 12-13 yıl önce:) 3d gözlük, tv ünitesi derken 10k yı geçtiydi. Şu an idare ediyorum. Evdekiler zorla tlf aldırdı, yav tv alalım dedim, istemediler. Zaten 55" tv 2,5 metreden izliyoruz. 4k kaynak artınca geçeriz bir şekilde. 3d olsun diye dünya fark ödedik, patladı. Bir ara curved modası çıktı, bitti. Önümüzü bir görelim.
Eskiden bir gün izleriz diye ext hdd alıp arşiv yapardık, hepsi atıl oldu tv boxlarla. 2 tane hdd çekmecede öyle yatıyor

nikstream içinde hem dmax hem tlc ekli eklentiler kısmına girerek eklentileri kurun içerikler gözükür.

Selam.bende next 4k pro cihaz aldım.depoları yükledim.ama ayarları tıklayınca yuklu depoları goremıyorum.yukledım satırları nasıl gorebılırım.birde yuklu olan satırları nasılsın guncellerız

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri