CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

ben keyfim olmayanı kullanmam :D
Şu anlamda söyledim mesela nikstream de sinewix çalışmıyor ama makotoda var iki repoda ekli olsun ama sinewix eklentisini makotodan kurun anlamında diyorum😅

Şu anlamda söyledim mesela nikstream de sinewix çalışmıyor ama makotoda var iki repoda ekli olsun ama sinewix eklentisini makotodan kurun anlamında diyorum😅
yaa hepsi boş keyfi işler aslında hani ne bulunamıyan şey yok en dıdısının dıdısı bişe aramıyosan hepsinde 1080 p var 4k filan onlar ekstra ki orda yazan da bence çok tutarlı değil de olaya aç izle gitsin diye bakarsan şuan bence izlenmiycek bişe yok sadece cloud kursan bile yeterinden fazlası var

Keşke aylak bir arkadaş olsa da, repo bazında eklentilerin çalışıp çalışmama durumunu gösteren bir tablo yapsa😜 Aksi gibi, bir kullanıcıda çalışmayan eklenti başkasında çalışabiliyor, isp, cs sürümü, vpn vs. Böyle devam

Son düzenleme:
yaa hepsi boş keyfi işler aslında hani ne bulunamıyan şey yok en dıdısının dıdısı bişe aramıyosan hepsinde 1080 p var 4k filan onlar ekstra ki orda yazan da bence çok tutarlı değil de olaya aç izle gitsin diye bakarsan şuan bence izlenmiycek bişe yok sadece cloud kursan bile yeterinden fazlası var
Mesela makotı torrent filmleri yts tabanlı türkçe altyazılı yaptı ve kaliteler çok iyi.

Hepsi boş keyfi işler derken arkadaşların verdiği emek var. Bana hiç boş işler gibi gelmiyor. Şu anda repolarla ilgilenen arkadaşlar desteği kesse benim ve çoğu kişi için sıkıntı olur. Bu arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az. Umarım sizin bu "hepsi boş işler" ifadenizden sonra gönül koymazlar.

Hepsi boş keyfi işler derken arkadaşların verdiği emek var. Bana hiç boş işler gibi gelmiyor. Şu anda repolarla ilgilenen arkadaşlar desteği kesse benim ve çoğu kişi için sıkıntı olur. Bu arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az. Umarım sizin bu "hepsi boş işler" ifadenizden sonra gönül koymazlar.
koymazlar o arkadaşlar yazdığımı anlayabilicek insanlar yazı gayet net forum da zaten beni bilen arkadaşlar biliyor ha senin için daha anlatılır bir şekilde yazıyım benim orda söylemek istediğim eklentilerin hepsi aynı şeyi veriyor eklenti o sitelerin ismi oluyor atıyorum x dizisi 4 tane site de veriyor repo da bu 5 reposu bulunan kişiler repoların hepsinde aynı eklentiler mevcut zaten keyfi işler yazısı orda olan bizim açıp şu olsun bu olsunlarımız 4k olsun 8k olsunlar yoksa bu repoları kurduktan sonra ne istersek açıp bulup izliyoruz

koymazlar o arkadaşlar yazdığımı anlayabilicek insanlar yazı gayet net forum da zaten beni bilen arkadaşlar biliyor ha senin için daha anlatılır bir şekilde yazıyım benim orda söylemek istediğim eklentilerin hepsi aynı şeyi veriyor eklenti o sitelerin ismi oluyor atıyorum x dizisi 4 tane site de veriyor repo da bu 5 reposu bulunan kişiler repoların hepsinde aynı eklentiler mevcut zaten keyfi işler yazısı orda olan bizim açıp şu olsun bu olsunlarımız 4k olsun 8k olsunlar yoksa bu repoları kurduktan sonra ne istersek açıp bulup izliyoruz
"ha senin için daha anlatılır bir şekilde yazıyım" cümlesini mesleğimi ve yaşımı bilsen inan bana yazmazdın :). Neyse hayırlı forumlar kardeşim

Şeftalinin tüylüsünü arayanlar var anlamında😉 "Şu sitedekiler VOD olarak eklensin" tarzı talepleri anlamakta güçlük çekiyorum. Telefondan gir ilgili web sitesine, aç, yansıt. "Olsun olsun, herşey olsun" nedir abi ya🤨

Son düzenleme:
"ha senin için daha anlatılır bir şekilde yazıyım" cümlesini mesleğimi ve yaşımı bilsen inan bana yazmazdın :). Neyse hayırlı forumlar kardeşim
burda senin için lafını da yanlış anlamana gerek yok yaş meslek boy cinsiyet kilo ile olayın bir alakası da yok yazılanı anlamamışsın ben de açıkladım hepsi bu sana da iyi forumlar

Uzun zamandır aklımda olan bir konuyu sormak istiyordum, bu başlık gerçekten iyi oldu. CloudStream eklentileri için emek veren herkese teşekkür ederim; büyük bir iş başarıyorsunuz. Ancak içeriklerin kaynaklandığı web sitelerinden dolayı olduğunu düşündüğüm, görsel anlamda rahatsız edici bir durum var: kapak görsellerinin kalitesi oldukça düşük.
Özellikle uygulamayı ilk açtığımızda üst kısımda kartlar şeklinde görünen büyük kapak görselleri, çok kalitesiz duruyor ve genel kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Ultima eklentisinde olduğu gibi Trakt veya IMDb API'leri üzerinden daha kaliteli kapak görselleri çekilmesi mümkün olabilir mi? Teknik olarak uygulanabilir mi bilemiyorum ama görsel açıdan daha estetik bir çözüm gerektiğini düşünüyorum.
Eğer bu konuda bir geliştirme yapılabilirse, eklentilerin genel kalitesi çok daha iyi bir seviyeye çıkabilir. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Uzun zamandır aklımda olan bir konuyu sormak istiyordum, bu başlık gerçekten iyi oldu. CloudStream eklentileri için emek veren herkese teşekkür ederim; büyük bir iş başarıyorsunuz. Ancak içeriklerin kaynaklandığı web sitelerinden dolayı olduğunu düşündüğüm, görsel anlamda rahatsız edici bir durum var: kapak görsellerinin kalitesi oldukça düşük.
Özellikle uygulamayı ilk açtığımızda üst kısımda kartlar şeklinde görünen büyük kapak görselleri, çok kalitesiz duruyor ve genel kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Ultima eklentisinde olduğu gibi Trakt veya IMDb API'leri üzerinden daha kaliteli kapak görselleri çekilmesi mümkün olabilir mi? Teknik olarak uygulanabilir mi bilemiyorum ama görsel açıdan daha estetik bir çözüm gerektiğini düşünüyorum.
Eğer bu konuda bir geliştirme yapılabilirse, eklentilerin genel kalitesi çok daha iyi bir seviyeye çıkabilir. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Hocam biraz fazla detaya takılıyorsunuz. İşlevini yerine getiriyo kapak fotoğrafıyla ne işiniz var ki isterse hiç olmasın filmi açınca oynatsa yine yeter.

Hocam biraz fazla detaya takılıyorsunuz. İşlevini yerine getiriyor kapak fotoğrafıyla ne işiniz var ki isterse hiç olmasın filmi açınca oynatsa yine yeter.
Benim için herhangi bir sorun yok, aslında bu konuyu babam için dile getirmiştim. Kendisi biraz yaşlı olduğu için film seçerken gerçekten zorlanıyor. Ben ise zaten doğrudan içeriği açıyorum; görselleri bir keşif aracı olarak kullanmıyorum.
Ancak, yaşlı kullanıcılar için daha kullanışlı bir sistem geliştirilebilir. Örneğin, kapanan vidbinge.com sitesindeki yapı oldukça pratikti. Bu site, kapak görsellerini API üzerinden çekiyor, kullanıcı bir içeriğe tıkladığında ise mevcut sağlayıcıları kontrol ediyordu. Sağlayıcılar, yazılımcının belirlediği kalite sırasına göre listeleniyor; genellikle en kaliteli kaynak en üstte yer alıyordu. Bu da içerik seçim sürecini son derece hızlı ve kolay hale getiriyordu, özellikle teknolojiyle çok içli dışlı olmayanlar için büyük bir avantajdı.

Son düzenleme:
Hocam biraz fazla detaya takılıyorsunuz. İşlevini yerine getiriyo kapak fotoğrafıyla ne işiniz var ki isterse hiç olmasın filmi açınca oynatsa yine yeter.
mesela kola alınca içindeki kolayı içeriz kapak sadece açmak için gibi mi :)

AnimeciX ✅

BelgeselX ✅

CanliTV ✅

CizgiMax ✅

Ddizi ✅

DiziBox ✅

DiziKorea ✅

DiziMom ✅

DiziPal ✅

DiziYou ✅

Dizilla ✅

FilmBip ✅

FilmMakinesi ✅

FilmModu ✅

FullHDFilm ✅

FullHDFilmizlesene ✅

HDFilmCehennemi ✅

InatBox ✅

JetFilmizle ✅

KoreanTurk ✅

KultFilmler ✅

NetflixMirror ✅

RareFilmm ✅

RecTV ✅

SetFilmIzle ✅

SezonlukDizi ✅

SinemaCX ✅

SuperFilmGeldi ✅

TLCtr ✅

TRanimaci ✅

TurkAnime ✅

UgurFilm ✅

Watch2Movies ✅

WebteIzle ✅

feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.

Son düzenleme:
AnimeciX ✅

BelgeselX ✅

CanliTV ✅

CizgiMax ✅

Ddizi ✅

DiziBox ✅

DiziKorea ✅

DiziMom ✅

DiziPal ✅

DiziYou ✅

Dizilla ✅

FilmBip ✅

FilmMakinesi ✅

FilmModu ✅

FullHDFilm ✅

FullHDFilmizlesene ✅

HDFilmCehennemi ✅

InatBox ✅

JetFilmizle ✅

KoreanTurk ✅

KultFilmler ✅

NetflixMirror ✅

RareFilmm ✅

RecTV ✅

SetFilmIzle ✅

SezonlukDizi ✅

SinemaCX ✅

SuperFilmGeldi ✅

TLCtr ✅

TurkAnime ✅

UgurFilm ✅

Watch2Movies ✅

WebteIzle ✅

feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.
Eline emeğine sağlık başkan

Konuyu görüntüleyenler

Geri