CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

KekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.😂
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kekikdevam için depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız gerekiyor.

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

kekikdevam bozulduğu için şu an sadece nikstream ile devam ediliyor. Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
makoto galiba forumda mevcut değil.
Kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3

bu belirttiğim kısa kodlar ile repoyu ekleyebilirsiniz.
Hocam, listede Latte repo yok🤫

Bir şey sorayım; atıyorum feroxxcs3 deki filmakinesi ile beraber nikstream daki filmakinesini eklesek bir çakışma falan olur mu?
Benim başıma gelen şu oldu. KekikAkademi çökünce, kekikdevam yükledim, her ikisi de çalışmadı, Akademiyi sildim, yine çalışmadı, kekikdevam eklentileri sil yükle yapayım dedim, inmedi. En son box ı resetledim, tek kekikdevam yükledim, düzeldi, o zaman. Siz de deneyebilirsiniz😁

Hocam, listede Latte repo yok🤫
Evet eklemeyi düşündüm fakat abimin kendi konusu olduğu için eklememistim konusu varken eklemek uygun olmaz baltalamak gibi olur açısından düşündüm ama sizin mesajı beğendiğine göre ekliyorum. :)

Öncelikle bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben sadece cloudstream kullanıyorum.
Fakat bu konu hakkında bilgim sadece repoyu ekranda girmekten öteye gitmiyor. Yani işin ustası sizlere yetişme imkanım yok.
Bu konuyu da yakın olarak takip ediyorum ama mesajlar arttıkça kafam iyice karıştı. Mesajlar eklendikçe durum iyice karmakarışık oldu.
Repoları yüklüyorum aynı linkler hepsinde var. Hangisini silmem gerektiğini hangisini yüklemem gerektiğini bilemiyorum.
Sizden ricam ben ve benim gibi cahil kullanıcılar için, hangi repoları yüklememiz gerekiyor ? Ben sadece film ve dizi izliyorum.
Bir ricam daha olacak, repo tavsiye ederken ekranda yazmam gerektiği gibi yazarsanız çok memnun olurum.
İlk zamanlar KekikAkademi vardı rahattım şey gibi eskiden sadece TRT1 vardı mecburen ne varsa onu serediyorduk şimdi ise binlerce yayın hangisini seyretsek derken hiç bir şey seyredemiyoruz. Sadece KekikAkademi'nin 3-4 tane türevi oldu.
Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben sadece cloudstream kullanıyorum.
Fakat bu konu hakkında bilgim sadece repoyu ekranda girmekten öteye gitmiyor. Yani işin ustası sizlere yetişme imkanım yok.
Bu konuyu da yakın olarak takip ediyorum ama mesajlar arttıkça kafam iyice karıştı. Mesajlar eklendikçe durum iyice karmakarışık oldu.
Repoları yüklüyorum aynı linkler hepsinde var. Hangisini silmem gerektiğini hangisini yüklemem gerektiğini bilemiyorum.
Sizden ricam ben ve benim gibi cahil kullanıcılar için, hangi repoları yüklememiz gerekiyor ? Ben sadece film ve dizi izliyorum.
Bir ricam daha olacak, repo tavsiye ederken ekranda yazmam gerektiği gibi yazarsanız çok memnun olurum.
İlk zamanlar KekikAkademi vardı rahattım şey gibi eskiden sadece TRT1 vardı mecburen ne varsa onu serediyorduk şimdi ise binlerce yayın hangisini seyretsek derken hiç bir şey seyredemiyoruz. Sadece KekikAkademi'nin 3-4 tane türevi oldu.
Şimdiden teşekkür ederim.
Silme , birinde çalışan birinde çalışmıyor. Deneyerek çalışanı kullanıyoruz

Silme , birinde çalışan birinde çalışmıyor. Deneyerek çalışanı kullanıyoruz
Bende dün ilginç bir şey oldu. Feroxun eklentisini ekledim filmakinesi onda çalışıyordu. Daha sonra nikstream ekledim çalışan filmakinesi nikstream da o an arızalı olduğu için Feroxun filmakinesi de bozdu. Nikstream dan filmakinesini sildim düzeldi. Heralde bir kaynağın üzerine aynı kaynağı eklersek üstüne mi yazıyor anlamadım. Diğer bir konu diyelim ki 3 tane alt alta filmakinesi var cloudstream de, en alttakine tıklarsan bile hep en üstteki açılmış gösteriyor.

Cloudstream'de imdilik repometre durumu;

Kısakodu:
- kekikakademi (o üstada öldü demeyin zira derin uykuda)
- kekikdevam (gayrı post sahibi)
- nikstream (güneş gibi bir doğuyor bir batıyor)
- kekikan (adsız babayiğit kimdir necidir bilmeyiz)
- feroxxcs3 (besbelli azmetmiş hele biraz pişsin)
- makoto (kuzey orduları komutanı)
- Latte (yuvarlak masayı kuracak ve king arturian olacak)
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors (artık çalışmıyor, neden neden neden ...)
- phisherrepo'dan streamplay (csx'e yanık, uydum akıllı, bu da artık çalışamaz oldu, neden neden neden ....)
- CuxPlug'dan watch32 (değirmen gibi onda birle çalışarak buğdayı una öğütüyor)
- rowdycado'dan ultima (dağıtılmayı bekleyen poker destesi)

Şol beyit ilen de ustalara teşekkürlerimizi arz edelim;

Revadır yandım sana şu gönül şad olmasın
Min türlü şirin cevrin kârı murad olmasın

Son düzenleme:

Kısakodu:
- kekikakademi (ona öldü demeyin zira derin uykuda)
- Bunun yok,
- phisherrepo'dan streamplay (csx'e yanık, uydum akıllı, bu da artık çalışamaz oldu, neden neden neden ....)

Ne yaşıyon dayı 🤣🤣

Kısakodu:
- kekikakademi (ona öldü demeyin zira derin uykuda)
- Bunun yok,

feroxxcs3 için katılmıyorum çünkü arkadaş bence bayağı pişmiş. Yeni bir kaynak ekledi ellerine sağlık

feroxxcs3 için katılmıyorum çünkü arkadaş bence bayağı pişmiş. Yeni bir kaynak ekledi ellerine sağlık
Onu yenice tanıdık, evveliyatını bilmeyiz, istikrar gösterir kalıcı olursa hepimiz kazanır ve haddimiz değil ama zatına liyakatini teslim ederiz :)

Onu yenice tanıdık, evveliyatını bilmeyiz, istikrar gösterir kalıcı olursa hepimiz kazanır ve haddimiz değil ama zatına liyakatini teslim ederiz :)
Strepto coccus ile taenio trips incosecuens arasındaki fonil alenin ilişkisinde ki sırrı beklemiyoruz arkadaşa dan. Eklentide ki katkıları devam etsin yeter :)

Kısakodu:
- kekikakademi (o üstada öldü demeyin zira derin uykuda)
- Bunun yok,

Forum la biraz geç tanıştım açıkçası. Uzun zamandır cloudstream kullanırım uzun zamandır yazılım işiyle hobi olarak uğraşırım inşallah burda eklenti desteğine devam edeceğim.

Bende dün ilginç bir şey oldu. Feroxun eklentisini ekledim filmakinesi onda çalışıyordu. Daha sonra nikstream ekledim çalışan filmakinesi nikstream da o an arızalı olduğu için Feroxun filmakinesi de bozdu. Nikstream dan filmakinesini sildim düzeldi. Heralde bir kaynağın üzerine aynı kaynağı eklersek üstüne mi yazıyor anlamadım. Diğer bir konu diyelim ki 3 tane alt alta filmakinesi var cloudstream de, en alttakine tıklarsan bile hep en üstteki açılmış gösteriyor.
Even aynı eklentiyi tek yerden indirmelisin.

Geri