CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Screenshot 2025 04 08 01 29 19 503 comlagradostcloudstream3Screenshot 2025 04 08 01 29 32 010 comlagradostcloudstream3Screenshot 2025 04 08 01 29 40 403 comlagradostcloudstream3Screenshot 2025 04 08 01 29 48 231 comlagradostcloudstream3Screenshot 2025 04 08 01 30 07 763 comlagradostcloudstream3
Eklentilerde biraz sorun var gibi sanki son güncellemelerle birlikte baya sorunlar başladı her sürümde farklı eklentide sorun var cs nin hangi sürümü daha iyi 4.5.1 mi 4.5.2 mi yoksa deneysel sürüm mü? Roket dizi ve yabancı dizi deki sorunlar pek önemli değil ama dizibox komple gitmiş.

Bir de dizi bölümlerini vs. İndirirken indirme başlatıldı yazıyor ama indirme işlemi gözükmüyor ve indirme başlamıyor bunun sebebi ne?

Ekli dosyayı görüntüle 6439Ekli dosyayı görüntüle 6440Ekli dosyayı görüntüle 6441Ekli dosyayı görüntüle 6442Ekli dosyayı görüntüle 6443
Eklentilerde biraz sorun var gibi sanki son güncellemelerle birlikte baya sorunlar başladı her sürümde farklı eklentide sorun var cs nin hangi sürümü daha iyi 4.5.1 mi 4.5.2 mi yoksa deneysel sürüm mü? Roket dizi ve yabancı dizi deki sorunlar pek önemli değil ama dizibox komple gitmiş.
4.5.2 sürümünde dizibox sorunsuz çalışıyor az önce kontrol ettim içerik başladı ve izleniyor. Sadece eklentiye ilk girişte bekletti içerikler karşıma gelip deneme yaptığımda hemen açtı yani bi sorun yok.

Fakat forum için söylenenlere göre 4.5.1 daha stabil

Latte de vavoo nasıl izlerim dostlar veya hangi apk kurmam gerek açmıyor

.github
4KFilmIzlesene
AnimeciX
BelgeselX
CanliTV
CizgiMax
DiziBox
DiziGom
DiziKorea
DiziMag
DiziMom
DiziPal
DiziYou
Dizilla
FilmKovasi
FilmMakinesi
FilmModu
Filmİzlesene
FullHDFilm
FullHDFilmizlesene
FullHDFilmİzlede
#YOK​
HDFilmCehennemi
#YOK​
HDFilmIzle
HDFilmSitesi
#YOK​
InatBox
#YOK​
JetFilmizle
KoreanTurk
KultFilmler
NetflixMirror
#YOK​
#YOK​
RareFilmm
RecTV
RoketDizi
SetFilmIzle
SezonlukDizi
SineWix
SinemaCX
#YOK​
SuperFilmGeldi
Tafdi
TurkAnime
UgurFilm
#YOK​
#YOK​
WFilmİzle
Watch2Movies
WebteIzle
YabanciDizi
YouTube
__Temel
gradle/wrapper
iptvSevenler
powerDizi
powerSinema
vavooSpor
#YOK​
.gitignore
KONTROL.py
LICENSE
MiBox.md
README.md
_config.yml
build.gradle.kts
gradle.properties
gradlew
gradlew.bat
repo.json
settings.gradle.kts
cehennem 2 izle vavoo yts belki ekstra pek fark yokmuş

4.5.2 sürümünde nikstream ile kullanıyorum sadece izle al ve sinewix açılmadı. Sinewixi düzeltecekse nikyokki etiketini anime yerine dizi yada film kategorisine taşırsa çok iyi olur

şu dizimom en önemli eklenti tv dizisi tek o veriyor farklı olarak ötekilerde yok ddizi .im/ şunu eklerseniz aslında dizimom da pek önemli olmuycak repo olarak @nikyokki @Latte yada kekidevam içine dizi im eklenirse tv dizisi olayı çözülür

İnatbox düzeldi bu arada yeni sürümde kim yaptıysa eline koluna sağlık.( Bu arada yeni sürümün de deneysel sürümünü kullanıyorum)

4.5.2 sürümünde dizibox sorunsuz çalışıyor az önce kontrol ettim içerik başladı ve izleniyor. Sadece eklentiye ilk girişte bekletti içerikler karşıma gelip deneme yaptığımda hemen açtı yani bi sorun yok.

Fakat forum için söylenenlere göre 4.5.1 daha stabil
Ben 4.5.1 kullanıyorum, iki gündür sıkıntı çok, çoğu sitede bağlantı hatası veriyor kekik devam da niky de

Cs de indirilebilir dizilerin/filmlerin kaynağı nereden geliyor doğrudan cs olmadan indirebiliyor muyuz? Cs de indirebiliyoruz da altyazıları vs. Ayrı yüklüyor kimi dizi/filmlerde. bide websitedeki videoları vs. İndirmenin bir yolu var mı pek uygulama bulamadım da mesela dizipal den bir film indirmek gibi

Cs de indirilebilir dizilerin/filmlerin kaynağı nereden geliyor doğrudan cs olmadan indirebiliyor muyuz? Cs de indirebiliyoruz da altyazıları vs. Ayrı yüklüyor kimi dizi/filmlerde. bide websitedeki videoları vs. İndirmenin bir yolu var mı pek uygulama bulamadım da mesela dizipal den bir film indirmek gibi
Forumda "downloader", "idm" ," internet download" gibi sözcükler ile arama yaparsanız websitesinden film indirmenize yardımcı olabilecek eklenti/ program alternatiflerine ulaşabilirsiniz.

İnat aktif bi sorun yok

Konuyu görüntüleyenler

Geri