CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@Latte hocam vietnam reposundada senkronizasyon var. Ultima ile aynı mıdır ?
Şimdi gördüm ve baktım ama sanki adı cross device diye geçse de verileri bulut ya da cihazda yedeklemeye/geri yüklemeye yarıyor gibi görünüyor. GitHub token isteği de sanırım sadece bulut yedeklemeyi kullanabilmek için.

Tabi emin değilim.

@fsozkan Hesaplar'daki Simkl de bu işe yarıyor gibi. Yani amacı o olarak görünüyor.
E-posta, gmail ya da Apple ile giriş yapıp izlenilenleri takip etmek için varmış.

Peki @Latte @patr0n bununla ilgili bir yöntem geliştirebilir mi?
StremioX içinse eğer:

Hexated providers reposunu ekleyip kurabilirsiniz.
İçeriklerde Türkçe altyazı dahil neredeyse her dile ait alt yazı mevcut.

Ama kendi istediklerinizi kullanmak için yapmanız gerekenler gördüğüm kadarıyla şöyle:

Kod:
https://real-debrid.com/

Bu siteye gidip api key oluşturmak.

Sonra torrentio web sayfasına girip;
Debrid provider /Real Debrid alanına girip api key'i buraya eklemek ve yükle demek. Sonra yükleye basılı tutup çıkan adresi kopyalıyorsunuz.

Cloudstream'e girip Ayalardan Genel'e girip siteyi klonla'ya giriyorsunuz ve klonlanacak eklenti olarak stremioyu seçiyorsunuz.
Uygulamayı yeniden başlatıp oluşturduğunuz klon eklentiyi stremio gibi kullanıyorsunuz.

StremioX içinse eğer:

Hexated providers reposunu ekleyip kurabilirsiniz.
İçeriklerde Türkçe altyazı dahil neredeyse her dile ait alt yazı mevcut.

Ama kendi istediklerinizi kullanmak için yapmanız gerekenler gördüğüm kadarıyla şöyle:

Kod:
https://real-debrid.com/

Bu siteye gidip api key oluşturmak.

Sonra torrentio web sayfasına girip;
Debrid provider /Real Debrid alanına girip api key'i buraya eklemek ve yükle demek. Sonra yükleye basılı tutup çıkan adresi kopyalıyorsunuz.

Cloudstream'e girip Ayalardan Genel'e girip siteyi klonla'ya giriyorsunuz ve klonlanacak eklenti olarak stremioyu seçiyorsunuz.
Uygulamayı yeniden başlatıp oluşturduğunuz klon eklentiyi stremio gibi kullanıyorsunuz.
Bununla ilgili bir rehber olsa daha iyi olur. Real debrid ücretli değil mi?

Bununla ilgili bir rehber olsa daha iyi olur. Real debrid ücretli değil mi?
Yani üyelik ücretsiz ama API key için istiyor mu bilmiyorum onu sizin araştırmanız lazım.

Ben nasıl olabileceği konusunda görseller olmasa da rehber gibi bir mesaj yazdım aslında ama bunu temel alıp google ile kendiniz araştırıp deneyebilirsiniz farklı yolları var mı diye.

Merhabalar, sonra birkaç gündür cinestream gibi yabancı eklentilere bakıyorum da buralarda altyazı olayı sıkıntı biraz, otomatik gelenlerde senkron kayması oluyor, ayarlasan bile yine kayıyor. İnternetten aratınca şans eseri bazıları oluyor bazilari olmuyor. Bu eklentileri kullanan var mi? Kolay bir yolu var mı altyazı ayarlama konusunda

Merhabalar, sonra birkaç gündür cinestream gibi yabancı eklentilere bakıyorum da buralarda altyazı olayı sıkıntı biraz, otomatik gelenlerde senkron kayması oluyor, ayarlasan bile yine kayıyor. İnternetten aratınca şans eseri bazıları oluyor bazilari olmuyor. Bu eklentileri kullanan var mi? Kolay bir yolu var mı altyazı ayarlama konusunda
Ayarlardan Hesaplar ve oradan da OpenSubtitle denediniz mi? Belki yardımı olur.

En buyuk iki altyazi sitesine hesaplar kismindan uye olun. Open subtitles ve subdl

@fsozkan Hesaplar'daki Simkl de bu işe yarıyor gibi. Yani amacı o olarak görünüyor.
E-posta, gmail ya da Apple ile giriş yapıp izlenilenleri takip etmek için varmış.
Abi simkl ye baktım ımdb gibi biraz. Favoriye aldığın dizi filme bildirim gönderiyor diye anladım

Abi simkl ye baktım ımdb gibi biraz. Favoriye aldığın dizi filme bildirim gönderiyor diye anladım
Anladım. Cloudstream'de neleri izlediğini oradan takip etmek için miymiş yani sadece? Eğer öyleyse pek bir manasız neden eklemişler derim. Fazlası olması iyi olurdu ya da belki vardır.

Yani üyelik ücretsiz ama API key için istiyor mu bilmiyorum onu sizin araştırmanız lazım.

Ben nasıl olabileceği konusunda görseller olmasa da rehber gibi bir mesaj yazdım aslında ama bunu temel alıp google ile kendiniz araştırıp deneyebilirsiniz farklı yolları var mı diye.
Eğer yanlış bişey yapmıyosam ücretli

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250406_221355_com.yandex.browser.jpg
    Screenshot_20250406_221355_com.yandex.browser.jpg
    400.6 KB · Görüntüleme: 26
Anladım. Cloudstream'de neleri izlediğini oradan takip etmek için miymiş yani sadece? Eğer öyleyse pek bir manasız neden eklemişler derim. Fazlası olması iyi olurdu ya da belki vardır.
Daha önce yaptım bu eklentiyi. Evet sadece izlediklerini yarıda bıraktıklarını falan görüyorsun. Dolayısı ile pek bir işe yaramıyor kaldırdım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250406_223843_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250406_223843_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    160.1 KB · Görüntüleme: 4
Belli bi yere kadar çözdüm olayı. Görseldeki mesajda takıldım.

Api key buradan alnıyor.
Geçerli bir debrid üyeliğiniz olduğundan emin olun diyor hata mrsajında. Bence bu gidişle onu da çözersiniz 🤟 ;))

Diğer kaynaklarda ücretli. Başlamadan söndü umutlar 😪😪
Varmış bir iki tane 7 gün deneme sürümlü ama SMS onayı verilirse gibi şartları varmış Reddit'ye okumuştum.

Yani sonuç olarak ücretli bir sistemin çözümü isteniyorsa yapacak birşey yok ama en azından her içerikte her dilde altyazısı olan bir eklenti yapmışlar ve gayet iyi çalışıyor.

Kişiselleştirme için bu şekilde ücretli bir üyelikle klonlayarak kullanılıyor.

Gördüğüm kadarıyla bu ücretler yurtdışındakiler için pek sorun değil normal olarak. Baksan 2/3 kuruş gibi duruyor birim para cinsinden.

Varmış bir iki tane 7 gün deneme sürümlü ama SMS onayı verilirse gibi şartları varmış Reddit'ye okumuştum.

Yani sonuç olarak ücretli bir sistemin çözümü isteniyorsa yapacak birşey yok ama en azından her içerikte her dilde altyazısı olan bir eklenti yapmışlar ve gayet iyi çalışıyor.

Kişiselleştirme için bu şekilde ücretli bir üyelikle klonlayarak kullanılıyor.

Gördüğüm kadarıyla bu ücretler yurtdışındakiler için pek sorun değil normal olarak. Baksan 2/3 kuruş gibi duruyor birim para cinsinden.
Aynen öyle hocam. Reddit te şöyle bişey okudum şimdi : torastream eklentisi torentio kaynakları dahil edilerek alternatif olarak yapılmış. İsteyen deneyebilir

Konuyu görüntüleyenler

Geri