CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ultima eklentisiyle oluyor ama sadece o repodaki içerikler için mi geçerli yoksa sadece o eklentinin kurulu olması yetiyor mu diğer depolardaki eklentilerin de eşleşmesi için bilmiyorum.

Denemek isterseniz eğer biraz uğraştırıcı ama kolay. rowdycado deposunu kurup Ultima eklentisini ekliyorsunuz.
GitHub hesabı açıp bir proje oluşturuyorsunuz.
Sonra GitHub settings'e girip personal access token oluşturuyorsunuz.

Sonra cloudstream'e girip her cihazda Ultima'yı açıp ayarlarına girip "cross device watch sync" yazana girip oluşturduğunuz projenin numarasını ve personal access token'i giriyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Sonra her cihazdan ayarlara girdiğinizde diğer cihazları görebilirsiniz ve onları aktif edebilirsiniz. Eklentinin aynı izleme geçmişini göstermesi için yani devam et listesini, ikisinde de aynı eklentilerin kurulu olması lazım.
Ultima nın bi tane token ı var github ta. Github Hesap açıp eşleştiriliyor. Onunla eşleştirince oluyor ama çok zahmetli. Herşeyi de senkron etmiyor. Kullananlar uğraştığımıza değmedi diyot

Latte hocam güzel özetlemiş senkron konusunu

Ultima nın bi tane token ı var github ta. Github Hesap açıp eşleştiriliyor. Onunla eşleştirince oluyor ama çok zahmetli. Herşeyi de senkron etmiyor. Kullananlar uğraştığımıza değmedi diyot
En azından öyle birşey yok demesek daha doğru olurdu. Yapmak isteyen uğraşıp beğenip beğenmediğine kendisi karar verirdi değil mi ;))

En azından öyle birşey yok demesek daha doğru olurdu. Yapmak isteyen uğraşıp beğenip beğenmediğine kendisi karar verirdi değil mi ;))
Hocam haklısın sonuna kadar ama kimse o kadar süreçle uğraşmak istemez ve sağlıklı çalışmadığı için benim gözümde öyle bişey yok demek manlıklı geliyor.

Hocam haklısın sonuna kadar ama kimse o kadar süreçle uğraşmak istemez ve sağlıklı çalışmadığı için benim gözümde öyle bişey yok demek manlıklı geliyor.
Doğrudur bakış açısına göre ama çözüm isteyene sırf ben sevmiyorum ya da zor geliyor diye yok diyeceğime ya cevap vermem ya da var ama zor olabilir diye söylerim eğer öyleyse tabi.

Zaten bahsettiğim eklentiyi belki okumayacak belki zor gelecek sizdeki gibi belki de kullanışsız bulacak yorumunuz gibi ama günün birinde birilerinin işine yarayabilir şekilde forumda kalacaktır.

Forum kütüphanemizi zenginleştirmekten zarar gelmez ;))

Ultima eklentisiyle oluyor ama sadece o repodaki içerikler için mi geçerli yoksa sadece o eklentinin kurulu olması yetiyor mu diğer depolardaki eklentilerin de eşleşmesi için bilmiyorum.

Denemek isterseniz eğer biraz uğraştırıcı ama kolay. rowdycado deposunu kurup Ultima eklentisini ekliyorsunuz.

Sonra cloudstream'e girip her cihazda Ultima'yı açıp ayarlarına girip "cross device watch sync" yazana girip oluşturduğunuz projenin numarasını ve personal access token'i giriyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Sonra her cihazdan ayarlara girdiğinizde diğer cihazları görebilirsiniz ve onları aktif edebilirsiniz. Eklentinin aynı izleme geçmişini göstermesi için yani devam et listesini, ikisinde de aynı eklentilerin kurulu olması lazım.
Ultima eklentisiyle gerçekten çok güzel bende dün deneme fısatı buldum
ben veri yedeklemeden bir kopyasını alıp onedriwe üzerinden digercihazlara gönderip elle senkronize ediyorum
ama uygulama her dosya yöneticisiyle çaışmıyor

Konudan bağımsız ama cloud stream da yer alan huhu.to kool.to vavoo.to oha.to vavo spor tv gibi bir çok kaynak var ama hiç biri açmıyor. Sorun bende mi ?

Yardım için sağol fakat senkronizasyon sistemi pek iyi senkronize etmiyor ama hiç yoktan iyidir.

Herkese selamlar, 3 adet eklenti var şu an kekikdevam, nik ve latte. Benim sorum şu acaba katalog tarzı bir eklenti var mı cs için? Yani demek istediğim ben aileme kurdum bu uygulamayı ve film izlemek istediklerinde film ismi bulmak zorunda kalıyorlar, katalog tarzı bir şey olursa ordan seçip izlerler diye düşündüm.

Herkese selamlar, 3 adet eklenti var şu an kekikdevam, nik ve latte. Benim sorum şu acaba katalog tarzı bir eklenti var mı cs için? Yani demek istediğim ben aileme kurdum bu uygulamayı ve film izlemek istediklerinde film ismi bulmak zorunda kalıyorlar, katalog tarzı bir şey olursa ordan seçip izlerler diye düşündüm.
Selam size de.

Maalesef böyle bir durum yok sadece kategori olarak olabiliyor. İlgili kategori altından görülebiliyor tercihen ya da bahsettiğiniz gibi arama yoluyla istenen filme ulaşılabiliyor.

Uygulamanın kendi sistemiyle alakalı bir durum. Direkt web sitelerinden veya m3u listelerinden veriler alındığı ve sadece kategorize edilerek gösterilebildiği için ayrıca istediğiniz gibi bir özellik eklenemiyor.

Boşuna panel hesap bulup eklemişiz vavoo kral 👍 gram kasma yok sıkıntı yok

Boşuna panel hesap bulup eklemişiz vavoo kral 👍 gram kasma yok sıkıntı yok
vavoo'yu saatlik güncelliyorum kategorilere ayırıp. Sadecespor listesi dışında çocuk, belgesel, haber ve genel listeleri de var ayrı ayrı güncellenen.

@patr0n kardeşimin deposuna ayar çekip onun listesinden ayıklıyoruz otomatik olarak 😅

Belki ilerde isteyen olursa onları da ayrı ayrı ekleyebiliriz cloudstream'e canlı yayın eklentileri olarak.

Selam size de.

Maalesef böyle bir durum yok sadece kategori olarak olabiliyor. İlgili kategori altından görülebiliyor tercihen ya da bahsettiğiniz gibi arama yoluyla istenen filme ulaşılabiliyor.

Uygulamanın kendi sistemiyle alakalı bir durum. Direkt web sitelerinden veya m3u listelerinden veriler alındığı ve sadece kategorize edilerek gösterilebildiği için ayrıca istediğiniz gibi bir özellik eklenemiyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ana sayfa sekmesinden eklenti seçip onun kategorilerinden bakacaklar artık 😄

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ana sayfa sekmesinden eklenti seçip onun kategorilerinden bakacaklar artık 😄
Arama yerinden ararsa eklenti eklenti aramaya da gerek kalmaz. Ultima ile tüm eklentileri tek sayfaya da alabilirsin

@Latte hocam vietnam reposundada senkronizasyon var. Ultima ile aynı mıdır ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250406_205440_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250406_205440_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    335.3 KB · Görüntüleme: 26

Konuyu görüntüleyenler

Geri